Loading...
 Start Page
Snow
Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα 20 Νοέ 2023
Φιλοζωική οργάνωση: Γνωρίζω Αγαπάω Φροντίζω (ΓΑΦ)
Περιοχή: Αργολίδα
Ηλικία: 6 μηνών έως 1 έτους
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: gafhelpinggreekstrays@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 196 7857
Παρακαλώ γνωρίστε την Snow!
🐾💕🙏🏻💕🐾💕🙏🏻💕🐾

Αυτή η γλυκύτατη σκυλίτσα διασώθηκε πρόσφατα όταν εντοπίστηκε να τρέχει κοντά σε έναν εξαιρετικά πολυσύχναστο κυκλικό κόμβο και ήταν σαφώς σε τεράστιο κίνδυνο. Αυτή η περιοχή όχι μόνο είναι πολύσυχναστη αλλά είναι υπό κατασκευή με φορτηγά και βαρέα οχήματα να πηγαινοέρχονται.

Η Snow είχε πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, και έτσι αποφασίστηκε να αποτραπούν τα χειρότερα και να μπει σε ανάδοχη φροντίδα.

Αυτό το κοριτσάκι είναι ένα αξιολατρευτο πλάσμα γεμάτο αγάπη. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το παρελθόν της Snow ή πώς κατέληξε εκεί που έφτασε, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο ευγενικά και γλυκά σκυλιά που έχουμε γνωρίσει ποτέ. ❤️❤️

Η Snow δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να παίρνει στοργή και την ανθρώπινη προσοχή. Είναι πολύ φιλική, όλο αγκαλιές , χαρούμενη, παιχνιδιάρικη, πολύ αγαπησιαρα.
Υπολογίζουμε ότι είναι περίπου ενός έτους και ζυγίζει γύρω στα 16 κιλά. Έχει εμβολιαστεί πλήρως, έχει βγει αρνητική για όλες τις τοπικές παρασιτογενείς ασθένειες και είναι στειρωμένη.

Ενώ τώρα είναι εκτός κινδύνου, η Snow χρειάζεται απεγνωσμένα το παντοτινό της σπίτι. Λαχταράει αυτή την παντοτινή οικογένεια που μπορεί να αποκαλεί δική της, που θα τη λατρεύει και θα της παρέχει ασφάλεια και που θα επιτρέψει στην όμορφη προσωπικότητα της να ανθίσει. Στο σωστό σπίτι, ξέρουμε ότι δεν θα αργήσει να ξεχάσει εντελώς τις δοκιμασίες και δυσκολίες που έπρεπε να υπομείνει τόσο νωρίς στη ζωή της. 🙏🏻🙏🏻

Η Snow τα πάει καλά με άλλα σκυλιά
και είναι καλή με τα παιδιά.
Ένα σπίτι με έναν ασφαλή ιδιωτικό κήπο θα ήταν ιδανικό και μια οικογένεια που θα μπορούσε να της προσφέρει άφθονο χρόνο άσκησης και παιχνιδιού.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια τόσο όμορφη ψυχή σαν νέο μέλος της οικογένειας σας, επικοινωνήστε μαζί μας γιατί η υπέροχη Snow περιμένει με ανυπομονησία τη παντοτινή της οικογένεια.
🙏🏻🐾🙏🏻🐾🙏🏻🐾🙏🏻
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice