Loading...
 Start Page
Snow
Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη 07 Μάρ 2024
Περιοχή: Αττική-Δυτικά Προάστεια
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεγάλο (>25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 956000011630874
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: adespotamystiria@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0
* Νέες φωτογραφίες *

Πείτε μου τώρα, δεν είμαι ένας χαμογελαστός κούκλος ?
Νεαρός είμαι - μόλις 3 χρονών - ζυγίζω 27 κιλά - είμαι εμβολιασμένος και στειρωμένος. Και πέρα από κούκλος είμαι και έξυπνος και τα πάω καλά με τις υπόλοιπες μουσούδες που συνυπάρχω και μου αρέσει όταν έρχονται άνθρωποι να με επισκεφθούν και να με βγάλουν βόλτα και να τρέξουν και να παίξουν μαζί μου.
Έχω δηλαδή όλα τα καλά, το μόνο που μου λείπει είναι αυτός ο άνθρωπος ή και αυτή η οικογένεια που θα με αγαπήσει - θα με φροντίσει και θα μοιράζεται τα πάντα μαζί. Μόλις με γνωρίσετε από κοντά θα τα διαπιστώσετε και πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε.
Απολαύστε με με τις φωτογραφίες μου και βοηθήστε με μία κοινοποίηση να μου δοθεί η ευκαιρία να απαλλαχθώ από τον εγκλεισμό και να βρω μία υπεύθυνη υιοθεσία.
#AdespotaMystiria #Ελευσίνα #Adopt_dont_Shop #Adopt_Snow

Η ιστορία μου :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5421809364608407&type=3

Γεια σας, είμαι ο Snow !
Η ιστορία μου ?
Βρέθηκα τον Απρίλη παρατημένος στο πουθενά και ευτυχώς με βρήκαν και με μάζεψαν οι καλοί άνθρωποι του Δήμου και με πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όπου έγιναν όλα όσα χρειάζονται.
Επέστρεψα πρόσφατα υγιέστατος, φέρω τσιπ με αρ. 956000011630874, είμαι γεννημένος στις 08.04.21 - ζυγίζω 21 κιλά, έχω ενημερωμένο βιβλιάριο, είμαι στειρωμένος και βρίσκομαι σε πανσιόν.
Πέρα από ένας όμορφος, γλυκός, μαλλιαρός παιχνιδιάρης, είμαι και πολύ καλός με τους ανθρώπους και με τις υπόλοιπες μουσούδες που συνυπάρχω και το μόνο που μου λείπει είναι να βρω τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θα με κάνει ισότιμο μέλος, θα με αγαπήσει, θα με φροντίζει όπως πρέπει και θα μοιράζεται τα πάντα μαζί μου.
Εάν είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα ήθελε να με γνωρίσει από κοντά και να μου δώσει την ευκαιρία στην ευζωία, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την ομάδα.
Θα δοθώ με ότι ορίζει ο νόμος και θα ενταχθώ στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree ®.
#AdespotaMystiria #Δήμος_Ελευσίνας #Adopt_dont_Shop
#Adopt_Snow
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice