Loading...
 Start Page
RODOLFO.
Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή 25 Φεβ 2024
Περιοχή: Κόρινθος
Ηλικία: 6 μηνών έως 1 έτους
Μέγεθος: Μεγάλο (>25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 900077602071345
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: anastasia.73@live.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977699351
RODOLFO.
Ανείπωτη είναι η αθλιότητα που οι φιλόζωοι εθελοντές έχουν να αντιμετωπίσουν σχετικά με τα ζώα, καθημερινά. Έρμαια στις διαθέσεις του καθενός. Ο νεαρός και η φίλη του βρέθηκαν αλυσοδεμένοι σε ανήλιαγο σημείο, στην άκρη μίας ιδιωτικής χωματερής/προέκταση αυλής, στο κέντρο ενός χωριού.
Σημείο που κρίθηκε κατάλληλο από το άτομο που μάζεψε, όπως ισχυρίζεται, τους δύο σκύλους από το δρόμο για να τους προστατεύσει. Στο μυαλό του ατόμου αυτού οι σκύλοι ζούσαν περίφημα. Η δυστυχία που βίωναν τα ζώα δεν αφορούσε κανέναν. Ζητήθηκε βοήθεια για να φύγουν από το σημείο παρά μόνον όταν τα βαρέθηκαν. Μας έπεσαν τα μάτια όταν αντικρίσαμε το περιστατικό. Η παρέμβασή μας ήταν άμεση, άσχετα των δυνατοτήτων μας. Και οι δύο σκύλοι είναι πλέον ασφαλής σε υγιές περιβάλλον. Είναι ελεύθεροι, έχουν αγάπη και φροντίδα.
Ο Rodolfo είναι ο μεγάλος μπέμπης μας! Κοινωνικός, χαρούμενος, δυνατός, φιλικός με όλους. Παιχνιδιάρης, με θετική ενέργεια να ζήσει επιτέλους όπως του αξίζει. Αναζητά την κατάλληλη οικογένεια για το σκοπό αυτό.
1 μιση έτους, 36 κιλά. Εμβολιασμένος, στειρωμένος.
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice