Loading...
 Start Page
Bruno
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη 27 Μάρ 2024
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Adopt a paw today
Περιοχή: Αττική-Πειραιάς
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: adoptapawtoday@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 428 6896
Μπρούνο 💛
Παρακαλώντας για ένα χάδι 💔

Ο Μπρουνο με την ομορφη κορμοστασιά, τη φουντωτή ουρα και τη μωβ γλώσσα ειναι ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της Τρίτης περίφραξης. Ειναι ο πιο έξυπνος, ο πιο δυνατός και (ο ίδιος πιστεύει!) ο πιο ομορφος σκυλος του κοπαδιού της Τρίτης.

Με τον υπαρχηγό και βραδινό συγκάτοικο του το Τζωρτζη , κρατάνε την τάξη και την ειρηνη στην περφραξη τους.

Ο Μπρουνο ζούσε σε σπιτι πριν ερθει σε μας. Λάτρευε την κηδεμονα του τοσο πολυ που προκάλεσε τη ζήλια του συζύγου της. Ενα ατυχές περιστατικό με μια μπριζόλα ( και μια δαγκωνιά!) δώσαν στο σύζυγο τη δικαιολογία που γύρευε. Ο καhμενος ο Μπρουνο, απο τα χαδια και τους καναπέδες, βρεθηκε στο κτηνιατρειο για ευθανασια ως επιθετικος .Και ηταν μολις δυο χρονων!

Ο καλος μας ο κτηνίατρος ομως αποφασισε οτι το ομορφο σκυλι άξιζε μια δευτερη ευκαιρια και ετσι ο Μπρουνο κατέληξε στη Βρουβα.

Ειναι μαζι μας 4 χρονια τωρα και ειναι ενα απο τα καλυτερα μας σκυλια: ηρεμος, υπάκουος,τρυφερος και καλοσυνάτος , πρώτος στην πορτα να χαιρετίσει τους επισκεπτες ...

Πραγματικα, εχει εναν χαρακτηρα που τον κανει να ξεχωρίζει απ ‘το κοπαδι.

Στη βολτα κύριος!Περπαταει ομορφα στο λουρι , γυρναει οταν τον φωνάζεις και δεν πειραζει τις γατες.Μονο του κουσούρι ειναι πως ειναι προστατευτικός με το φαι του. Καθολου δεν γουστάρει να του το παιρνουν και το φροντιζει να το επικοινωνεί σαφώς!

Αν και ο Μπρουνο εχει προσαρμοστεί στη Βρουβα και χαιρεται τη ζωη του, αν κοιτάξεις μεσα στα ματια του βαθιά θα δεις οτι δεν εχει ξεχασει την πρωτη του αγαπη . Ακομα νοσταλγεί εναν ανθρωπο δικο του που να τον λατρευει και να τον προστατεύει.

Τοτε ο Μπρουνο μας θα ειναι πραγματικα ευτυχισμένος.

Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε τον Μπουνο επικοινωνήστε μαζι μας!

Είναι 7 Ετών
Niki
698 428 6896

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα /If you are interested in adoption please fill in the following form:
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice