Loading...
 Start Page
Bella
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη 06 Μάρ 2024
Περιοχή: Αττική-Δυτικά Προάστεια
Ηλικία: 1 έως 2 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 956000011742872
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: adespotamystiria@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0
* Νέες φωτογραφίες *
Bella το όνομά μου - όνομα και πράμα - μεγάλωσα και ομόρφυνα !
Είμαι μία νεαρή μουσούδα - γεννημένη τον 07/2022 - ζυγίζω 23 κιλά - έχω όλο το πακέτο και ψάχνω απεγνωσμένα τον άνθρωπο που θα με κάνει δική του και θα μοιράζεται τα πάντα μαζί μου.
Δεν λέω, φροντίζομαι εδώ μαζί με όλα τα υπόλοιπα φιλαράκια μου, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο από να γίνω μέλος μιας οικογένειας στο παντοτινό μου σπίτι. Βοηθήστε με μία κοινοποίηση να σταθώ και γω τυχερή ! #AdespotaMystiria #ΔήμοςΕλευσίνας #Adopt_dont_Shop #Adopt_Bella

Η ιστορία μου : Να σας συστηθώ και γω, είμαι η Bella - όνομα και πράμα ! Η ιστορία μου γνωστή, και εγώ ήμουν μία από τις πολλές εγκαταλείψεις, αλλά στάθηκα τυχερή όταν περισυλλέχθηκα από τους αρμοδίους του Δήμου, οι οποίοι με πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όπου έγιναν όλα όσα χρειάστηκαν.
Υγιέστατη, φέρω τσιπ με αρ. 956000011742872, είμαι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη. Μόλις 7 μηνών με εκτιμώμενη ημερομηνία γέννησης 07/2022 και 21 κιλά, είμαι μία γλυκύτατη και χαδιάρα κουταβίνα και ψάχνω την παντοτινή μου οικογένεια.
Εάν είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα ήθελε να με γνωρίσει από κοντά και να μου προσφέρει την ευζωία που μου αρμόζει, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα. Θα δοθώ με ότι ορίζει ο νόμος και θα ενταχθώ στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree ®.
~Υιοθετήστε Υπεύθυνα~
#AdespotaMystiria #Adopt_dont_Shop #Adopt_a_Greek_Stray #Adopt_Bella
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice