Loading...
 Start Page
Τζώνι
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη 20 Φεβ 2024
Φιλοζωική οργάνωση: ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Περιοχή: Αττική-Δυτικά Προάστεια
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Όχι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: fantasmataaspropyrgou@yahoo.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981930196 Άσπα, 6906229989 Αλέξανδρος
SOS SOS SOS
Η φιλοξενία του Τζώνι μας τελειώνει τις επόμενες μέρες και χρειαζόμαστε είτε μια νέα φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα μια υιοθεσία!!
Τον Τζώνι τον είχαμε βρει μόνο και αβοήθητο μέσα σε κάτι χόρτα στην άκρη ενός δρόμου.. Ανήμπορος, μόνο κόκκαλα και με μια ουρά κομμένη που κρεμόταν από ένα κομματάκι , ουρλιάζοντας από τον πόνο..
Νοσηλεύτηκε, έκανε όλες του τις θεραπείες αφού βρέθηκε θετικός σε Λεισμανια και Ερλίχια και τώρα ψάχνει το παντοτινό του σπίτι!!
Υπολογίζουμε ότι είναι γεννημένος το 2018 και είναι περίπου 20 κιλά.
Και στα δύο σπίτια που έχει ήδη αλλάξει μας έχουν πει ότι δεν κάνει ζημιές, δεν λερώνει μέσα , και δεν γαβγίζει φτάνει να έχει εκτονωθεί σωστά στις βόλτες.
Θέλει ακόμα δουλίτσα με το λουρί και δεν τα πάει καλά με σκυλιά και καθόλου με γάτες, φυσικά με εκπαίδευση αυτό είναι κάτι που μπορεί διορθωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό.
Είναι ανθρωποκεντρικός,παιχνιδιαρης και αγαπησιάρης, ακούει σε βασικές εντολές και όπως όλα τα σκυλιά της ράτσας του είναι αρκετά ομιλητικός όταν θέλει κάτι, οπότε οι συζητήσεις μαζί του θα είναι συχνό φαινόμενο!!!!
Είναι μεγίστης σημασίας για μας να βρει σύντομα ένα σπίτι γιατί αν χρειαστεί να πάει σε πανσιόν θα πρέπει να είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί λόγω της ιδιαιτερότητας του, και φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε.
Αν θέλετε να φιλοξενήσετε ή ακόμα και να υιοθετήσετε το γαλανοματη μας, στείλτε μήνυμα στην σελίδα ή καλέστε στο 6906229989 Αλέξανδρος ή στο 6981930196 Άσπα.

Ευχαριστούμε!!!
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice