Loading...
 Start Page
ΤΑΖ
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη 05 Μάρ 2024
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: ΑΜΑΛΙΑ ΤΡΙΒΙΖΑΔΑΚΗ
Περιοχή: Αττική-Ανατολικά Προάστεια
Ηλικία: 1 έως 2 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Όχι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Όχι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: amaliatrivizadaki@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946170227
Ταζ, ο τρομερός! Το πιο γλυκό και τρυφερό σκυλί του κόσμου ψάχνει οικογένεια!

Η ιστορία του έχει ως εξής: Βρέθηκε σε περιοχή της Αθήνας, αδύναμος κι αποστεωμένος, αλλά μετά από πολλή αγάπη και φροντίδα έχουμε σήμερα τον κοντό και θαυματουργό Ταζ, ημίαιμο πίτμπουλ, περίπου 2.5 ετών κατάφερε να γίνει 20 κιλά, στειρώθηκε και είναι έτοιμος να βρει τη δική του πια οικογένεια. Ο φροντιστής του δυστυχώς απεβίωσε κι αυτή τη στιγμή παρότι φιλοξενείται μένει αρκετές ώρες μόνος λόγω εργασίας γεγονός που τον έχει στρεσάρει αρκετά.

Τρελαίνεται για χάδια, αγκαλιές και φιλιά, αγαπάει τους ανθρώπους και τα σκυλάκια, είναι ήσυχος στο σπίτι αλλά πολύ φοβικός, γνωρίζει τις βασικές εντολές, μα στη βόλτα χρειάζεται προσοχή, καθώς η περιέργειά του για εξερεύνηση είναι έντονη! Επιπλέον πρόκειται για ένα πολύ φοβικό σκυλάκι και παρότι έχει βελτιωθεί αρκετά χρειάζεται θετική ενίσχυση κι ενθάρρυνση για να ξεπεράσει πλήρως το άγχος του. Για το λόγο αναλαμβάνουμε τα έξοδα για τη θετική του εκπαίδευση που καλό θα ήταν να γίνει σε συνεργασία με την οικογένεια που θα τον υιοθετήσει ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η μετάβαση στη νέα του παντοτινή οικογένεια.

Στην περίπτωση του Ταζ, η υιοθεσία θα γίνει με όποιο σχετικό έγγραφο ορίζει ο νόμος. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το αγόρι μπορείτε να μας καλέσετε στο 6946170227
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice