Loading...
 Start Page
ΡΕΑ
Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή 17 Νοέ 2023
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Κωνσταντίνα Τσονάκα
Περιοχή: Αττική-Βόρεια Προάστεια
Ηλικία: 1 έως 2 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 990000007585573
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: ktsonaka@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949194063
Περιμένω. Στο Μαρούσι ο Randy, το ένα αδελφάκι μου, και στην Ολλανδία τα άλλα δυο αγόρια, o Rocco και ο Rickey. Εγώ η μονάκριβη είμαι ακόμα εδώ και περιμένω. Έχω και διαβατήριο έτοιμο αν χρειαστεί να πετάξω, είμαι στειρωμένο σκυλάκι και έχω και συστάσεις. Είμαι η Ρέα, το μόνο κορίτσι αυτής της μανούλας. Όχι, δεν ξέρουμε που είναι, κάποιος «έφερε» ή μάλλον έριξε ή πέταξε ή ξεφορτώθηκε – η γλώσσα είναι πολύ πλούσια και σε αυτό το κομμάτι - 4 κουτάβια σε ένα χώρο με μεγάλους σκύλους. Δεν ήταν εύκολη η αρχή αυτή. Τον Rocco τον δάγκωσαν, μας θεώρησαν εισβολείς εμάς τα μωρά που μπήκαμε, δηλαδή μας έριξαν, πέταξαν κλπ. στον χώρο τους. Μια καλή, πολύ καλή κυρία, Γιούλα λέγεται, μας πήρε όλα στο σπίτι της και μας ανάθρεψε. Ένα ένα φεύγαμε, όχι, λάθος, φεύγανε. Εγώ περιμένω. Είμαι η Ρέα. Φιλική, λεπτή, μικρούλα και μόλις ενάμιση, γεννημένη στις 2/2/22 γράφει η γιατρός και περιμένω.
Είμαι πλήρως εμβολιασμένη και έχω όλα τα έγγραφα και τις συστάσεις για να με πάρετε. Είμαι τρυφερή και παιχνιδιάρα, είμαι ανθρωποκεντρική και φιλική με άλλα σκυλάκια. Μα ζω με άλλα σκυλάκια. Η Γιούλα είχε και γάτους, ήταν κι αυτοί φίλοι μου.
Παρακαλώ ζητήστε από την Κωνσταντίνα που με αγαπά και με εκπροσωπεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πολλές φωτογραφίες από την αρχή της ιστορίας μου. Πάρτε την τηλέφωνο, μπορείτε αύριο να έχετε σκυλάκι, εμένα που περιμένω. Ας μην με βρει χειμώνας εδώ. Αν ψάχνετε για μια τρυφερή συντροφιά, κάντε το αυτό το τηλεφώνημα. Δέχομαι επίσης mail μέσω της Κωνσταντίνας για να σας στείλω άπειρο υλικό από τότε που κάποιος που λέγεται άνθρωπος «πέταξε» 4 μωρά. Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι, άλλοι, που μας φρόντισαν. Ξένοι άνθρωποι επίσης, Άγγλοι λέγονται στο επίθετο, πλήρωσαν για μένα. Για να στειρωθώ. Χορηγοί λέγονται. Έχω μάθει, βλέπετε, πολλές λέξεις στη συναναστροφή μου με τους ανθρώπους. Αυτές που έχω κρατήσει είναι η φροντίδα και η αγάπη της Γιούλας. Της οφείλω. Της οφείλω τουλάχιστον μια φωτογραφία σε ένα μαξιλάρι να χαρεί. Μια φωτογραφία ότι έφτασα στην οικογένειά μου.
Έξοδα δεν έχω, είναι όλα καλυμμένα. Τα πάντα. Έγγραφα έχω επίσης τα πάντα, όλα τα της υιοθεσίας ενός σκυλάκου που περιμένει, ελπίζω όχι μάταια. Είμαι υγιής, μικρή σε μέγεθος και νεαρή σε ηλικία, είμαι λευκή στο σώμα και στην ψυχή. Καλέστε σήμερα, στείλτε ένα μήνυμα, ένα mail, δυο γραμμές ενδιαφέροντος. Να μην περιμένω άλλο.
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice