Loading...
 Start Page
Ποπάι
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη 06 Μάρ 2024
Περιοχή: Αττική-Δυτικά Προάστεια
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεγάλο (>25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 937111000011890
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Όχι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Όχι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: adespotamystiria@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0
Αυτός ο τυπάς είναι ο Ποπάι!
Μία από τις πονεμένες ιστορίες δεσποζόμενων, μιας και αφαιρέθηκε το 2021 μαζί με την αδερφή Ρόζα από ανεύθυνους κηδεμόνες που τα είχαν σε άκρως ακατάλληλο χώρο. Προσκομίστηκαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όπου διαπιστώθηκε ότι και τα 2 νοσούσαν με Λεϊσμανίαση & Ερλιχίωση και αφού ολοκλήρωσαν τις πολύμηνες θεραπείες τους και έγιναν όλα τα απαραίτητα, επέστρεψαν στις υπόλοιπες μουσούδες.
Ο Ποπάι φέρει τσιπ με αρ. 937111000011890, είναι πλέον 8 χρονών με εκτιμώμενη ημ. γέννησης 01/2016 - βάρους 35 κιλών - εμβολιασμένος, στειρωμένος και όσον αφορά τους τίτλους είναι αναμνηστικοί - 1/200 Leish & 1/800 Ehrlich. Είναι ένας τυπάκος που παρά το γεγονός ότι είχε άσχημο παρελθόν, δείχνει ότι έχει ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία και έμαθε από την αρχή τι σημαίνει να κοινωνικοποιείσαι, να συμβιώνεις με ανθρώπους και άλλα ζώα.
Πέρασε πολλά - ξεπέρασε πολλά και αξίζει να βρει τον άνθρωπό του, που θα του δώσει την ευζωία που του αρμόζει. Αν είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα ήθελε να του δώσει την ευκαιρία αυτή, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την ομάδα! Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree ®.
* Υιοθετήστε Υπεύθυνα *
#AdespotaMystiria #ΔήμοςΕλευσίνας #Rescue_Save #Adopt_dont_Shop #Adopt_Ποπάι
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice