Loading...
 Start Page
Ο Ζήσης και η ζωή
Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή 17 Νοέ 2023
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Κωνσταντίνα Τσονάκα
Περιοχή: Αττική-Βόρεια Προάστεια
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 981098106937419
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: ktsonaka@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949194063
Είμαι ένας ωραίος σκυλάκος, υγιής και χαρούμενος. Τώρα θα μου πείτε, πως είσαι χαρούμενος σε καταφύγιο; Τουλάχιστον είμαι ελεύθερος μαζί με άλλα καημένα, δεν έχω περάσει μια μέρα σε κλουβί όπως άλλα καημένα, δεν έχω υπάρξει σε αλυσίδα όπως πολλά άλλα καημένα.
Έχω αρκετό άσπρο μαζί με ένα γλυκό ανοιχτό καφέ, άσπρα πατούσια και λαιμό μαζί με μια λευκή γραμμή στη θέση του κολάρου. Σαν να φορώ ήδη. Μικρό με έφεραν στο καταφύγιο, έτσι έχω φίλους τα άλλα καφέ σκυλάκια, έτσι μας φώναζαν κιόλας, όμως τώρα από τα τρία καφέ έμεινα εγώ.
Ο κολλητός μου υιοθετήθηκε στην Γερμανία κι άλλαξε όχι μόνο όνομα αλλά και ζωή. Τον έλεγαν Λάζαρο κι εμένα Ζήση. Ανάσταση και Ζωή, Θάνατος και Ζωή. Τι περίεργο αλήθεια! Ονομάστηκε Cooper και ζει δίπλα σε ένα δάσος. Εγώ λέγομαι ακόμα Ζήσης και Ζήσος, περιμένω ακόμα να ζήσω και να δω τι είναι το δάσος, λέξη που μας ήταν άγνωστη. Μήπως κι εγώ να φεύγω από δω;
Είμαι ένας χρυσός χαρακτήρας, κοινωνικός και βολικός και έχω τα πιο εκφραστικά μάτια. Είμαι τριών ετών και αρκετά μικρόσωμος επίσης γι’ αυτό είμαι και με άλλα στο μέγεθός μου σκυλάκια όπως την μικρούλα Μελίνα. Όταν έρχονται εδώ - σπάνια βέβαια - επισκέπτες, κυρίως από το εξωτερικό μιας και είμαστε αόρατοι για τους ντόπιους, ε ναι, θα το πω με πικρία, κολλάω στα σύρματα, γίνομαι χαλκομανία δηλαδή για να με ακουμπίσουν και να με αγγίξουν και για να νιώσω το χάδι. Με ποιά άλλα λόγια πια να το πω; Θέλω να έρθω σε σας, να αλλάξω ζωή.
Επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα, - 694 9194063, ktsonaka@gmail.com - θα σας βοηθήσει σε όλα τα στάδια, με εκπροσωπεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω τα πάντα, και εμβόλια και βιβλιάριο και τσιπάκι. Έξοδα δεν έχω, είναι όλα καλυμμένα. Μόνο σπίτι δεν έχω. Τι να κάνει ένα στέγαστρο στο κρύο και στη μοναξιά;
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice