Loading...
 Start Page
Άρτεμις
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τετάρτη 24 Απρ 2024
Yπεύθυνος προώθησης αγγελίας: Πόλυ Λάρδη
Περιοχή: Αττική-Νότια Προάστεια
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: polylardi@yahoo.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938089709
Η ιστορία της για εμάς ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες το καλοκαίρι όταν βρέθηκε από φιλόζωη κυρία στις φωτιές στο Λαγονήσι. Κανένας δεν την αναζήτησε. Από τότε έχει μείνει στο δρόμο και σε τρεις προσωρινές φιλοξενίες. Όλο αλλαγές. Αλλαγές για τις οποίες δεν ευθύνεται η ίδια, αλλά η τύχη ή η -μέχρι τώρα- ατυχία της. Η πρώτη φιλοξενία ήταν να γίνει μόνιμη υιοθεσία αλλά δυστυχώς δεν τη δέχτηκε το ήδη υπάρχον σκυλί της οικογένειας. Η δεύτερη φιλοξενία ήταν εξαρχής χρονικά καθορισμένη φιλοξενία, όπως και η τωρινή της.

Αλλά η ιστορία της για εκείνη ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, απλά εμείς δεν θα τη μάθουμε ποτέ. Ίσως και να μην έχει πια σημασία. Αυτό που έχει σημασία, και για εκείνη και για εμάς, είναι το πως θα συνεχίσει η ιστορία της. Και η ιστορία της πρέπει να συνεχίσει σε ένα μόνιμο σπίτι. Να ηρεμήσει, να νιώσει ότι ανήκει κάπου και πως εκεί θα μείνει, να νιώσει επιτέλους ασφάλεια και σταθερότητα.

Η Άρτεμις είναι περίπου 2,5 ετών, είναι 17 κιλά και έχει στειρωθεί. Είναι ανθρωποκεντρική, τα πηγαίνει πολύ καλά με τους ανθρώπους, τα παιδιά, τα σκυλιά και τις γάτες.
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice