Loading...
 Start Page
Stray story 31: η Καρδούλα, η Λούσι και τα άλλα παιδιά...
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 20 Φεβ 2017
Πριν 15 χρόνια ήρθε στη ζωή μας η Καρδούλα. Δυο χρόνια αργότερα προστέθηκε και ο Μίκης. Όταν, με τον καιρό, γνωρίστηκαν καλά, αποφάσισαν να με κάνουν «γιαγιά», φέρνοντας στη ζωή τρία υπέροχα κοριτσάκια! Αποφάσισα να τα κρατήσω όλα τους, βλέπεις φοβήθηκα ότι χωρίς υπεύθυνη υιοθεσία μπορεί να βρεθούν στο δρόμο...

Ένα χρόνο αργότερα, βρήκα στο δρόμο παρατημένη και τη Μαυρούκα, και με συνοπτικές διαδικασίες έγινε κι αυτή μέλος της οικογένειάς μας, η οποία σύντομα αγκάλιασε ένα ακόμα μέλος, τη Λίλη, την οποία και μας χάρισαν φίλοι. Μαζί τους, περάσαμε απίστευτες στιγμές, γεμάτες αγάπη, γέλια και παιχνίδια!

Όμως ο χρόνος περνάει γρήγορα και η γλυκιά μας η Καρδούλα «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων πριν από επτά μήνες. Πρόσφατα αρρώστησε βαριά και ένα άλλο μέλος, η Λούσι, που μετά από γενναίο αγώνα έσβησε στην αγκαλιά μου, πριν από δύο εβδομάδες.

Το σπίτι άδειασε ξαφνικά. Η απουσία δεν περιγράφεται με λόγια. Αλλά, μαζί με τον Μίκη, τη Μπέμπα, τη Μικαέλα, τη Μαυρούκα και τη Λίλη, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να κλαίμε για αυτούς που έφυγαν αλλά θα ζουν για πάντα στις καρδιές μας, και να συνεχίσουμε να γεμίζουμε τον κόσμο μας με αγκαλιές, παιχνίδια και αγάπη, μέχρι να μας βρουν κι εμάς τα βαθιά γεράματα.
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice