Loading...
 Start Page
H Purina και το Dog’s Voice στηρίζoυν τα αδέσποτα της Λάρισας!
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 26 Μάι 2018
H Purina (ΓΑΒ) και το Dogs' Voice μοίρασαν 20.000 γεύματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων σε 10 φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα για να ευχαριστήσουν έμπρακτα τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν καθημερινά στα αδέσποτα ζώα.
Μια από αυτές ήμασταν κι εμείς!
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε αυτά τα 17 τσουβαλάκια και τα μοιράσαμε με χαρά στα 65 ζώα που έχουμε υπό την προστασία μας. Αν χαρήκαμε εμείς μια φορά όταν είδαμε τι μας περίμενε όταν έφτασαν οι τροφές, φανταστείτε πόσο ενθουσιάστηκαν τα αδεσποτάκια μας με αυτό που βρήκαν στο πιάτο τους!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Purina (ΓΑΒ) για την πολύτιμη συμβολή της στην υλοποίηση αυτής της εκστρατείας, αλλά και το Dogs’ Voice που ασταμάτητα αγωνίζεται για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα ζώα στη χώρα μας. Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες ζωής, είναι σημαντικό να σας έχουμε συμπαραστάτες. Ευελπιστώντας να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την πολύτιμη ενίσχυση σας και ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο.
«Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας»

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice