Loading...
 Start Page
Ο χρόνος πιέζει για τον Ρεξ
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 26 Ιούλ 2016
Φιλοζωική οργάνωση: -
Δυστυχώς η κυρία που μας ειδοποίησε αρχικά για το περιστατικό του Ρεξ κι έτσι πήγαμε και τον πήραμε από τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη του, μας ενημέρωσε πως δεν μπορεί να τον υιοθετήσει γιατί έχει κι άλλα σκυλιά σπίτι της, ούτε μπορεί να τον ταΐζει στον δρόμο―τουλάχιστον μέχρι να βρισκόταν κάτι καλύτερο―γιατί δεν θέλει την ευθύνη. Για να μην είμαστε άδικοι πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία βοήθησε καλύπτοντας μερικώς τα έξοδα φιλοξενίας του Ρεξ στην πανσιόν που φιλοξενείται εδώ και 1 μήνα.

Κοινοποιήστε παντού για να του βρούμε φιλοξενία ή υιοθεσία! Ο χρόνος πιέζει και δεν μπορεί να μένει για πάντα στην πανσιόν! Μπορεί ακόμα και να χρειαστεί να ενταχθεί σε γειτονιά, κάτι που βάσει του νόμου 4039 επιτρέπεται αλλά φυσικά είναι η ύστατη λύση!

Ο Ρεξ είναι ένα σκυλάκι 9 μηνών που η κηδεμονία του παραχωρήθηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη του στο φιλοζωικό σωματείο ώστε να βρει μία καλύτερη ζωή. Ο ιδιοκτήτης τον δεν μπορούσε να του προσφέρει όσα έπρεπε και όσα όφειλε για την ευζωία του όπως καθημερινή άσκηση, κτηνιατρική φροντίδα, κοντινή επαφή κλπ. Ο Ρεξ έχει παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, είναι ανθρωποκεντρικό ζώο και προσφέρει πιστή συντροφιά. Είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice