Loading...
 Start Page
Ούτε μια κακοποίηση ζώου ατιμώρητη
Κλίκ για μεγέθυνση
Τετάρτη 28 Σεπ 2016
Η Άντζελα ή αλλιώς Λίζα ηταν αδέσποτο της Μαγούλας Αττικής και συγκεκριμένα της οδού Περικλέους 3 χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2015 στειρώθηκε,τσιπαρίστηκε και εμβολιαστηκε πλήρως. Ταιζοταν απο ενεργούς φιλόζωους και συστηματικά απο μια οικογένεια που έμενε στην οδό Περικλεους και κοιμόταν απέξω απο το σπίτι τους. Γαυγιζε οπως ολα τα σκυλια και αμύνονταν σε ολες τις επιθέσεις που δεχόταν απο μαγκούρες-κλωτσιές-σκουπόξυλα-σακούλες σουπερ μαρκετ καθως κάποιοι καλοί άνθρωποι (που για καλη τους τύχη δεν τους πέτυχα) της είχαν ρίξει αρκετό ξύλο με αποτέλεσμα να της είχαν πειράξει ευτυχως ελαφρά το αριστερό της μάτι.

Ξαφνικα μετα απο 3 χρόνια άρχισε σε κάποιους να ενοχλεί η παρουσία της και ξεκίνησαν τηλεφωνικές καταγγελίες στο δημο οτι το σκυλί ειναι επιθετικό και ενημερώθηκαν απο το δημο οτι εαν δεν υπάρξει καταγγελία στην αστυνομία για επίθεση η οποία να συνοδεύεται απο ιατρική γνωμάτευση που να αποδεικνύει επίθεση απο σκύλο τοτε δεν μπορει να κανει τιποτα(καθως γνώριζε το σκυλί και ήξερε οτι δεν ειναι επιθετικό). Αμεσος ξεκινήσαμε να ψάχνουμε χώρο ώστε να απομακρυνθεί απο εκει για να μην τη φολιασουν.

Την Δευτερα 12/9/2016 κάποιοι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα της γειτονιάς που διέμενε η Άντζελα παρέδωσαν στο Δήμο Ελευσίνας γραπτή καταγγελία για την απομάκρυνση της Άντζελας καθως οπως έλεγαν ηταν επιθετική καθως ειχε δαγκώσει έναν παππού,ειχε ρίξει απο ποδήλατο ενα παιδάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του αλλα δεν παρέδωσαν καμία ιατρική γνωμάτευση οπως τους ξαναζητησε ο Δήμος και επιπλέον ανέφεραν πως η σίτιση της ηταν εστία μόλυνσης αλλα και ο κουβάς με νερο που εχει τοποθετηθεί έλκυε και αλλα αδέσποτα!(δηλαδη μας ζητάγανε και τα ρέστα).

Την Πεμπτη 15/9/2016 βρήκα χώρο για να φιλοξενηθεί και θα μεταφερόταν το βράδυ μολις σχολουσα απο τη δουλεια αλλα στις 23:30 δέχθηκα τηλεφωνο οπου με ενημέρωσαν οτι η Άντζελα βρισκόταν νεκρή απο φόλα στην οδό Μαυρομιχάλη 10, λίγα μέτρα μακριά απο το σημείο που σύχναζε!

Στις 4:30 που σχόλασα απο τη δουλεια πήγα στο σημείο στο οποιο βρισκόταν νεκρή η Άντζελα και διαπίστωσα οτι όντως ειχε πεθάνει απο φόλα καθως υπήρχε εμετός απο σάλια,διάρροια και σημάδια στο δρόμο απο σπασμούς!!Μετα απο λίγες ώρες ειδοποιήθηκε ο Δήμος για την περισυλλογή της και την Παρασκευη 16/9/2016 μετέβηκα στο Α.Τ. Μάνδρας και κατέθεσα μήνυση με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/92/931 παραθέτοντας φωτογραφιες της Άντζελας,την καταγγελία που είχαν κανει οι κάτοικοι οτι ειναι επιθετικοί καθως μας την παρέδωσε ο Δήμος για να την χρησιμοποιήσουμε στη μήνυση και αναφέροντας οτι εχω και βίντεο που δείχνει την Άντζελα οτι ΔΕΝ ηταν επιθετική!

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 17/9/2016 η ομάδα μας,"Ζωόφιλοι Μάνδρας-Ελευσίνας Αττικης", αποφασίσαμε και βγάλαμε επικυριξη 500€ για να βρούμε το δολοφόνο και την Παρασκευη 23/9/2016 θα πάρω στα χερια μου αντίγραφο της μήνυσης που εχω ζητήσει απο την αστυνομία και θα την κοινοποιήσω στην Περιφέρεια Αττικης αλλα και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία!!

Απο εκείνη την ημέρα ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ και ενα αλλο σκυλί,ο Πειρατής, ο οποιος εκανε παρέα με την Άντζελα," Γιώργος Σαρτζετάκης, Ζωόφιλοι Μάνδρας-Ελευσίνας Αττικης.

"Στο 6978820564, στο 694 9300772 και 694 3925656 καθως επίσης μπορει να πάει και σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα λέγοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της μήνυσης που έγινε στο Α.Τ. Μανδρας στις 16/9/16 και λεει οτι ξέρει!"

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice