Loading...
 Start Page
Ξεπέρασε τις 3000 υιοθεσίες το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®!
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 20 Φεβ 2016
To Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® ξεπέρασε το ορόσημο των 3.000 υιοθεσιών! Είμαστε πολύ περήφανοι για τον χορηγό τροφών του Dogs' Voice, την εταιρεία Mars Hellas μέσω της οποίας μοιράσαμε στις φιλοζωικές μας πάνω από 150 κιλά ξηράς τροφής Pedigree το 2015. 
Με την πραγματοποίηση χιλίων υιοθεσιών μέσα στο τελευταίο χρόνο, το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®  έφτασε το στόχο των 3.000 υιοθεσιών σκύλων χωρίς σπίτι από την έναρξή του, και συνεχίζει για 4η χρονιά την έμπρακτη προσπάθεια περιορισμού του φαινομένου εγκατάλειψης σκύλων, μέσω της παροχής κινήτρων στους αναδόχους. 
Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® υποστηρίζει  όσους υιοθετούν σκύλο από καταφύγια 47 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντάς τους δωρεάν τροφή για 6 μήνες, σε ποσότητα αντίστοιχη του βάρους και της ηλικίας του υιοθετούμενου σκύλου.
Το Pedigree® έχοντας ως όραμα τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα κατοικίδια, πιστεύει στην αξία της υιοθεσίας καθώς κάθε σκύλος που βρίσκει μια ζεστή στέγη, δημιουργεί ταυτόχρονα και μία νέα θέση φιλοξενίας σε καταφύγιο!

Η Μαρία Χριστίνα Ροσέσκου, Brand Manager Petcare – Mars Hellas σημειώνει: «Στις αρχές του 2015 θέσαμε ως στόχο την υπέρβαση των 3.000 υιοθεσιών και μέσα σε 12 μήνες τα καταφέραμε! Ευχαριστούμε θερμά το κοινό για τη μεγάλη ζεστή αγκαλιά που άνοιξε, και τις φιλοζωικές οργανώσεις για τη θετική τους ανταπόκριση και τις χρήσιμες υποδείξεις τους για τη βελτίωση του προγράμματος. Συνεχίζουμε με περισσότερη ενέργεια το 2016, μέσα από την επικοινωνία  και την κοινωνική  δράση του Pedigree® να εκπέμπουμε δυνατά το μήνυμα της υπεύθυνης  ιδιοκτησίας, όπως αυτή οφείλει να εκφράζεται καθημερινά με την ανθρώπινη δέσμευση για αγάπη και παροχή υπεύθυνης φροντίδας προς τα κατοικίδια». 
Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® αποτελεί μέρος της πολιτικής για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα που εφαρμόζει η Mars Hellas και φιλοδοξεί μέσα από τη στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της φιλοζωϊκής κοινότητας να συμβάλει με ουσιαστικό  τρόπο και σε πανεθνική κλίμακα στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των σκύλων και στην εμπέδωση των αξιών της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικιδίων στην ελληνική κοινωνία.  

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο τους! 

Για περισσότερες πληροφορίες:
ONETEAM: κα. Χαρά Γκίνη, Τηλ.210 72.59.500
Fax 210 72.59.501, e-mail: hgini@oneteam.gr

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice