Loading...
 Start Page
Μαραθώνιος 2015.... Ο Αλέξανδρος τρέχει για τα σκυλάκια μας...
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 03 Νοέ 2015
Στις 8 Νοεμβρίου 2015, και για 4η συνεχή χρονιά, ο Αλέξανδρος Γαλάζιος θα τρέξει στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας εκπροσωπώντας το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας!
Φέτος τρέχει για να βοηθήσει με το μεγάλο κόστος του χειρουργείου του Τριστάν μας για την υπογλώσσια σιελοκήλη (βατράχιο) που έχει, καθώς και το κόστος της στείρωσης του, που υπολογίζονται περίπου στα 300 ευρώ. 
Εάν καλυφθεί το ποσό αυτό, και υπάρχουν επιπλέον δωρεές θα διοχετευτούν στο χειρουργείο για εκτομή μηριαίου της Άρυα, μιας σκυλίτσας που βρέθηκε πρόσφατα με πρόβλημα στα πίσω πόδια και οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι πάσχει από σοβαρής μορφής δυσπλασία. Η εκτίμηση του γιατρού είναι ότι η Άρυα πονάει και για αυτό δυσκολεύεται στην κίνησή της για αυτό κρίνει απαραίτητο το χειρουργείο να γίνει σύντομα. Το χειρουργείο θα κοστίσει περίπου 300 ευρώ.
Τέλος, οποιαδήποτε επιπλέον δωρέα θα διοχετευτεί για τον επανέλεγχο λεϊσμάνιας για την Ντάλια (έχει βρεθεί θετική σε προηγούμενη εξέταση και λαμβάνει αγωγή) και έλεγχο πνευμόνων για το αναπνευστικό της πρόβλημα, καθώς και επανέλεγχο λεϊσμάνιας στα υπόλοιπα ζώα μας που έχουν προσβληθεί (Βιβή, Κανέλος, Ρούμη, Αυγούστα, Διώνη, Ορφέας, Ζοζεφίνα και Μπίλυ)
Οι ανάγκες πολλές αλλά η θετική διάθεση του Αλέξανδρου μας δίνει κουράγιο!
Εάν θέλετε να στηρίξετε την συμμετοχή του Αλέξανδρου και να βοηθήσετε τα ζώα του Συλλόγου, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου με την αιτιολογία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» ή στο Paypal.
Αριθμός Λογαριασμού:
Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
IBAN: GR6801107200000072065215922
BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA
Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22
Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα
Δ/νση Τράπεζας: Σταδίου 38, Αθήνα,Ελλάδα
Paypal: friendsofanimals_nf@yahoo.com
Σας ευχαριστούμε! 
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε! 
___________________-

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice