Loading...
 Start Page
Λεωνίδας, ο μεγάλος μαχητής
Κλίκ για μεγέθυνση
Λεωνίδας, ο μεγάλος μαχητής
Τρίτη 06 Σεπ 2016
Αφού τον κακοποίησαν και τον πυροβόλησαν, τον εγκατέλειψαν για να πεθάνει...

Ο Λεωνίδας είναι ένα νεαρό σκυλάκι, ούτε ενός έτους, που βρέθηκε στην άκρη δρόμου ταχείας κυκλοφορίας ανήμπορο να μετακινηθεί. Έμεινε ώρες κάτω από τον ήλιο. Σίγουρα περάσαν πολλά αυτοκίνητα κανείς όμως δεν σταματούσε. Η Ραφαέλα, μια ευαίσθητη κυρία, το είδε από μακριά και δεν το προσπέρασε. Το έβαλε στο αυτοκίνητο.... το κράτησε και το περιποιήθηκε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 29/08 το μετέφερε στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας.

Όταν μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο διαπιστώθηκαν συντριπτικά κατάγματα βραχιονίων άμφω και πολλά σκάγια διάσπαρτα στον κορμό του ζώου. Υπάρχουν υπόνοιες τα τραύματα του να μην προήλθαν από αυτοκίνητο αλλά από ανθρώπινη κακοποίηση, ίσως αφού το τραυμάτισαν με κυνηγετικό όπλο, το βασάνισαν με απερίγραπτο τρόπο και το πέταξαν στον δρόμο. Η κτηνίατρος μας είπε ότι αυτό που είδε της θύμισε "κινέζικο βασανιστήριο" και ότι μόνο το άτυχο ζώο ξέρει τι πέρασε στα χέρια του βασανιστή του.

Έγιναν δυο χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης των καταγμάτων και πλέον αναρρώνει. Τώρα μας κοιτά στα μάτια και ελπίζουμε να σταθεί γρήγορα στα πόδια του και να ξεχάσει σύντομα όλα όσα πέρασε. Το κόστος επεμβάσεων και νοσηλείας είναι 1300€ , ποσό πολύ υψηλό για να καλυφθεί μόνο από έναν άνθρωπο. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να φανούμε δυνατοί και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση του μικρού Λεωνίδα.

Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και σωτήρια για το άτυχο ζώο..

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά μας, με όνομα δικαιούχου την Ταμία και την Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5606-076146-857
ΙΒΑΝ:GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
(Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου)

Επίσης μπορεί να περάσει, να δει, να ρωτήσει και να ενημερωθεί για την πορεία του στην ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Σοφίας Ζώη-Δημήτρη Γκουγκουλή, Ηρώων Πολυτεχνείου 208 στη Λάρισα.

Αν έχετε πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και αν γνωρίζετε ΠΟΙΟΣ μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα σε αυτό το κουτάβι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο είτε με μήνυμα στη σελίδα, είτε στο τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία).

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

E-mail: [email protected]

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2021 Dogs' Voice