Loading...
 Start Page
Λευκός γάτος σε μεγάλη ανάγκη!
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 17 Αύγ 2019
R.I.P.

Η βιοψία του γατούλη έδειξε πως πράγματι ήταν καρκίνος, όμως δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά.
Ο καρκίνος είχε προχωρήσει πολύ, τόσο που δυστυχώς τρύπησε το κρανίο του και έφτασε στον εγκέφαλο. Απο εκεί και πέρα δεν υπήρχε πια επιστροφή, η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, θα προχωρούσε σε μηνιγγίτιδα και σε έναν πολύ επώδυνο θάνατο, έτσι κοιμήθηκε ήρεμος και χωρίς πόνους.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη βιοψία του.
Ελπίζουμε στο επόμενο ζωάκι σε ανάγκη να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε εγκαίρως
Η πρώτη υποψία, πολύ ισχυρή, είναι πως ο γατούλης έχει καρκίνο, μια μορφή καρκίνου αρκετά κοινή στα λευκά γατιά με την πρωτοτυπία όμως ότι ενώ συνήθως ξεκινάει από τη μύτη ή τα αυτιά, στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεκίνησε από το βλέφαρο.

Θα πρέπει αρχικά να γίνει βιοψία (κόστος 100€) για να βεβαιώσουμε πως είναι καρκίνος, κι αν ναι, τότε θα πρέπει να προχωρήσουμε με χειρουργείο που κοστίζει γύρω στα 1200€. Αν όλα αυτά καταφέρουμε να γίνουν, θα χρειαστεί ένα μόνιμο σπίτι μέσα, όχι σε αυλή, γιατί είναι ο ήλιος που του δημιουργεί πρόβλημα.

Αρκετά δύσκολο το εγχείρημα, η εναλλακτική αυτή που φαντάζεστε αφού ήδη το ζώο ζει μόνιμα με το ένα μάτι ανοικτό και η πληγή στο κεφάλι του είναι ακόμα χειρότερη από ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία καθώς κάθε μέρα ανοίγει περισσότερο και εμβαθύνει.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice