Loading...
 Start Page
Η Μέη ζητά τη βοήθειά μας!
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 19 Σεπ 2016
Κάποτε ήταν μέλος μιας οικογένειας, όταν όμως χρειάστηκε τη βοήθειά τους την παράτησαν δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών...

Την Τετάρτη 14/09 ο Γιώργος, ένας φιλόζωος νεαρός, έβγαλε βόλτα το σκύλο του στο ποτάμι της Λάρισας. Όπως περπατούσε διέκρινε από μακριά μια μικροσκοπική λευκή σιλουέτα. Οταν πλησίασε και κατάλαβε τι ήταν, δεν πίστευε στα μάτια του.
Δίπλα σε έναν κάδο, βρισκόταν η Μέη, ένα νεαρό σκυλάκι που κατα τα φαινόμενα ήταν ανήμπορο να μετακινηθεί. Της μίλησε κι η μικρούλα σήκωσε το κεφάλι αμέσως άρχισε να κουνάει την ουρά. Προσπάθησε να της ψηλαφίσει το σώμα για να δει τι συμβαίνει και η μικρή άρχισε να ουρλιάζει.
Κι έτσι άρχισε ο αγώνας του. Η ώρα ήταν 8 και μισή κι έπρεπε να τη μεταφέρει αμέσως στο κτηνιατρείο. Έκανε μερικά τηλέφωνα και αμέσως οι φίλοι του έσπευσαν για βοήθεια. Η Μέη μεταφέρθηκε αμέσως στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου έγινε και η πρώτη εκτίμηση της καταστασής της. Διεγνώσθη με δύο συντριπτικά κατάγματα, ένα στο μηριαίο και το δεύτερο στη λεκάνη (πτέρυγα λαγονίου).
Την επόμενη μέρα το πρωί έκανε το πρώτο της χειρουργείο, όπου και τοποθετήθηκε πλάκα στο μηριαίο οστό. Θα ακολουθήσει ακόμη ένα χειρουργείο την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα τοποθετηθεί για τη θεραπεία της πλάκα στην πτέρυγα του λαγονίου οστού. Από κει και πέρα είναι θέμα χρόνου για να αποκατασταθούν τα κατάγματά της και να μπορέσει να αναρρώσει και να ξαναπερπατήσει.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι όταν εντοπίστηκε ήταν πεντακάθαρη, κάτασπρη και η κατάστασή της έδειχνε ότι ήταν σκυλάκι «από σπίτι». Τα κατάγματά της προκλήθηκαν κατά τα φαινόμενα από χτύπημα αυτοκινήτου, όμως η Μέη δεν βρέθηκε δίπλα στο δρόμο, αλλά σε ένα μονοπάτι στο ποτάμι, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Η Μέη δεν είχε τσιπάκι και κανείς δεν την αναζήτησε.
Τι μπορεί να πέρασε από το μυαλουδάκι της όταν, ενώ πονούσε, την εγκατέλειψαν; Τι μπορεί να σκεφτόταν όταν τους έβλεπε να φεύγει;

Το κόστος επεμβάσεων και νοσηλείας της Μέη ανερχεται στα 900€ , ποσό πολύ υψηλό για να καλυφθεί μόνο από έναν άνθρωπο. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να φανούμε δυνατοί και να βοηθήσουμε στην αποκατάστασή της.

Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και σωτήρια για την ψυχούλα..

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά μας, με όνομα δικαιούχου την Ταμία και την Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5606-076146-857
ΙΒΑΝ:GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
(Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου)

ή στο Paypal Account: [email protected]

Επίσης μπορεί να περάσει, να δει, να ρωτήσει και να ενημερωθεί για την πορεία της στην ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Σοφίας Ζώη-Δημήτρη Γκουγκουλή, Ηρώων Πολυτεχνείου 208 στη Λάρισα.

Αν έχετε πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και αν γνωρίζετε ΠΟΙΟΣ μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα σε αυτό το κουτάβι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο είτε με μήνυμα στη σελίδα, είτε στο τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία).

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

E-mail: [email protected]

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2021 Dogs' Voice