Loading...
 Start Page
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΣΑΣ
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 19 Ιαν 2019
Η Λαμπραντορίτσα μας, που τριγυρνάει από κουταβίτσα στην πόλη μας χωρίς να καταφέρει να βρει ένα μόνιμο σπιτικό, έχει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, έναν όγκο στο πίσω μέρος της, κάτω από την ουρά της. Όταν το πρωτοανακαλύψαμε την πήγαμε στην γιατρό μας κ.Μπουρδάκου, όπου μάθαμε πως δεν είναι κάτι επείγον για χειρουργείο, θα πρέπει όμως να γίνει για να μην εξελιχτεί σε κακοήθεια. Το κακό με τα 'μη επείγοντα' όμως είναι ότι υπάρχουν πάντα επείγοντα!
Οπότε το χειρουργείο της Λαμπραντορίτσας μας, αν και δεν είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο, λόγω άλλων, πιο κρίσιμων περιστατικών, διαρκώς αναβάλλεται. Όμως πλέον θα πρέπει να το φροντίσουμε γιατί όντως στο τέλος θα είναι μη εγχειρίσιμο. Το κόστος του τότε υπολογιζόταν στα 60-80 ευρώ, συν φάρμακα και κόστος φιλοξενίας-εκτός και αν κάποιος προσφερθεί να τη φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί- , λογικά θα έχει ένα συνολικό κόστος 100-150€.
Δεν είναι κάποιο ασύλληπτο νούμερο. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι εμείς που την ξέρουμε. Αν ο καθένας από εμάς βάλει 1€ θα πρέπει να μαζευτούν περισσότερα κι από όσα χρειάζεται!
Όποιος θέλει να βοηθήσει, με οποιοδήποτε ποσό, μπορεί να καταθέσει στο λογαριασμό μας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς με την αιτιολογία 'Λαμπραντορίτσα'.Η αν εσύ που τη βλέπεις θέλεις να της προσφέρεις το παντοτινό της σπίτι,επικοινώνησε στο 26960 32320

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice