Loading...
 Start Page
Βοήθειά για τον 3ποδάκο μας !!
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 05 Νοέ 2019
🆘️🆘️ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ🆘️🆘️
Το αγοράκι αυτό κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό στο Λόγγο Αιγίου χτυπημένος μάλλον από αυτοκίνητο, το μπροστινό του πόδι κρεμόταν και κάποιος λανθασμένα έκρινε πως αν του το δέσει θα το έκανε καλά, κάτι που έκανε το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.Μεταφέρθηκε άμεσα στην Πάτρα στη Κτηνίατρο Ελένη Μπουρδάκου όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν πως το πόδι δεν σώζεται και έπρεπε να γίνει ακρωτηριασμός.
Το κόστος του χειρουργείου μαζί με ακτινογραφίες ,φάρμακα και νοσηλεία είναι 250 €, ποσό που το χρωστάμε στη Κτηνίατρο και αδυνατούμε να το εξοφλήσουμε χωρίς τη βοήθεια σας. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι πως δεν μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο σε αυτή την κατάσταση και πρέπει ΑΜΕΣΑ να βρει φιλοξενία η ακόμα καλύτερα υιοθεσία.
Είναι μόλις 6 μηνών και 10 κιλάκια, δώσ' τε του την ευκαιρία για ένα σπιτάκι όταν αναρρώσει δεν θα καταλαβαίνετε τη διαφορά από τα υπόλοιπα ζωάκια, γιατί και τα τρίποδα προσαρμόζονται εύκολα.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΔΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟY:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς, με αιτιολογία "τρίποδος κούταβος Λόγγου".
Όποιος θέλει να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει τον μικρούλη, να επικοινωνήσει με το 2696032320.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice