Loading...
 Start Page
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 20 Νοέ 2015
Μάθετε για το πρόγραμμα ανάδοχης/ φιλοξενία μέχρι την υιοθεσία και βοηθήστε εάν από τα σκυλάκια μας δίνοντας μηνιαία οποίο ποσό επιλέξετε εσείς.
Για κάθε σκυλί χρειαζόμαστε 100 ευρώ μηνιαίως που περιλαμβάνουν τη διαμονή σε πανσιόν, την τροφή και την αποπαρασιτωση του χώρου και των ζωών.
Οι ιατρικές εξετάσεις, οι χειρουργικές επεμβάσεις, οι στειρώσεις, τα νοσηλεία, τα εμβόλια και η τοποθέτηση της ηλ. ταυτότητας καλύπτονται από το πρόγραμμα για τα αδέσποτα του δήμου Χαλανδρίου, επιτέλους μετά από 5 χρονιά άρνησης των προηγουμένων διοικήσεων του δήμου.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Πέρασε κιόλας ένας μήνας απ’ όταν έφυγε από κοντά μας ο Πλούταρχος …….
Μετά από μερικές μέρες από εκείνον, ήρθε η σειρά του Τίγρη, που ζούσε στο Μετρό Χαλανδρίου. Τελευταία, κάτι ή κάποιος τον φόβιζε και κατέβαινε στις σκάλες και στις πλατφόρμες. Αυτή τη φορά κατέβηκε μέσα στο τούνελ, πάνω στις ράγες. Αυτός όμως στάθηκε τυχερός ! Η ετοιμότητα του υπεύθυνου εκείνη τη στιγμή, που δεν δίστασε να σταματήσει το συρμό και να κατέβει να τον τραβήξει έξω, τον έσωσε. Του στέλνουμε ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ, όπως ευχαριστούμε από καρδιάς και την Κωνσταντίνα, που τον υιοθέτησε!

Στη συνέχεια είχαμε δυο μικροτροχαία με τον Άρκο και τον Μπρούνο ….. (και δεν τολμάμε ν΄ αναφερθούμε καθόλου στα καθημερινά ατυχήματα με τις γάτες)
Μετά, τη τελευταία βδομάδα, χάθηκε ο Παντελής από τη κεντρική Πλατεία και ακόμα δεν τον έχουμε βρει πουθενά.
Και τη Τετάρτη , 18/11/15, προσπάθησαν να φολιάσουν στη Τούφα τον Μπρούνο.

Έλεος πια ! Δεν μπορεί να θέλουμε να μην κινείται τίποτε άλλο πάνω στη γη, έξω από το ανθρώπινο είδος..

Τον προηγούμενο μήνα, κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης πήραμε την απόφαση να επανεντάξουμε στις γειτονιές του Χαλανδρίου, τουλάχιστον τα μισά σκυλιά από αυτά, που φιλοξενούμε. Πώς μπορεί κανείς να την υλοποιήσει, όταν βλέπει να τα φέρνουν φολιασμένα, χτυπημένα, σκοτωμένα …;
Η πρώτη απάντηση πρέπει να είναι μία: ΄Οσοι μπορούν κι έχουν χώρο, ας υιοθετήσουν ! Υπάρχουν δεκάδες κήποι στο Χαλάνδρι, χωρίς ζωή, που θυμίζουν γκραβούρες ανακτορικών κήπων… «Γεμίστε με ζωή το χώρο σας!» θα πρέπει να είναι το σύνθημά μας. Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μια προσπάθεια…

Εμείς αναρτήσαμε στη σελίδα μας στο FB (www.facebook.com/filoizoonhalandriou) τις φωτογραφίες των 60 περίπου σκυλιών, που είναι μαζεμένα όλα από τους δρόμους του Χαλανδρίου, με δυο τρεις πληροφορίες για το καθένα. Εσείς χαζέψτε τις, μελετήστε τις, σκεφθείτε τι σας πάει καλύτερα ή αν ταιριάζει κάποιο σε κάποιον γνωστό σας και πάρτε μας τηλέφωνο να έρθετε να τα δείτε
Κι αν δεν μπορείτε να υιοθετήστε για χίλιους λόγους, μπορείτε να φιλοξενήστε έστω για ένα διάστημα, ένα αδέσποτο και αν ακόμα ούτε αυτό, τότε στηρίξτε το Πρόγραμμα «Φιλοξενία μέχρι την Υιοθεσία» όπου δίνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, αυτό που εσείς επιλέγετε, βοηθάτε να συντηρήσουμε τα ζώα, που δεν έχουν ακόμα υιοθετηθεί αντί να τα δώσουμε βορά σε κάποιους ασυνείδητους….
Έχουμε και κάποιους υπερήλικες, που δύσκολα υιοθετούνται πια, θα βοηθηθούν όμως αν γίνετε ανάδοχοί τους καθώς τα περισσότερα χρειάζονται φάρμακα.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν, έστω και με περικοπές αυτό το πρόγραμμα όπως και αυτούς που αναγκάστηκαν μέσα στη κρίση να σταματήσουν, γιατί ξέρουμε ότι αυτό έγινε με πόνο ψυχής και καλούμε νέα μέλη και φίλους, να γίνουν τα νέα στηρίγματα των αδέσποτων φίλων μας ώστε να μπορέσουν να ζήσουν και αυτοί με αξιοπρέπεια ανάμεσά μας.

Χαλάνδρι,19/11/2015
Το Δ.Σ

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice