Loading...
 Start Page
Έκκληση για οικονομική βοήθεια για τον Πήτερ Παν
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυριακή 29 Οκτ 2017
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αγγλίδες εθελόντριες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Λάρισας, όταν αντίκρισαν ένα μαλλιαρό πλασματάκι να βγαίνει κουτσαίνοντας κάτω από τα τρέιλερ.

For english follow the link: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/a.1544679295597379.1073742766.345422258856428/1544679388930703/?type=3&theater

~~~Αυτή είναι η ιστορία του Πήτερ Παν~~~

Ο Πήτερ Παν είναι ενός έτους. Δεν ξέρουμε ακριβώς που γεννήθηκε, ούτε το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Δεν ξέρουμε αν αυτοί που τον είχαν μέχρι σήμερα του υποσχέθηκαν ότι θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν, το μόνο που ξέρουμε είναι η τραγική κατάληξή του.

Ο Πήτερ Παν εγκαταλείφθηκε κυριολεκτικά «σακατεμένος», με χρόνια κατάγματα, τα οποία οι προηγούμενοι κηδεμόνες είτε προκάλεσαν οι ίδιοι, είτε απλά τα αγνόησαν για πολύ πολύ καιρό- μέχρι να τον αφήσουν τελικά στο δρόμο. Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και φυσικά χωρίς μικροτσίπ που να οδηγεί πίσω σε αυτούς και στην αποτρόπαια πράξη τους.

Για καλή του τύχη ο Πήτερ Παν τρύπωσε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων όπου και τον εντόπισαν οι άνθρωποι που ζουν εκεί και άρχισαν να τον φροντίζουν με όσα μέσα διέθεταν. Λίγο φαγητό, λίγο νερό και πολύ αγάπη.

Η ζωή του όμως άλλαξε πραγματικά όταν δυο νεαρές εθελόντριες από την Αγγλία βρέθηκαν στο χώρο φιλοξενίας για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Δυστυχώς δεν βρήκαν μόνο ανθρώπους σε ανάγκη, βρήκαν και το μικρό Πήτερ Παν κι έτσι απευθύνθηκαν στο Σύλλογό μας για να επέμβει και να σώσει το ζώο. Ευχαριστούμε θερμά τη Μαριέττα Ν. που ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις μας για φιλοξενία και προσφέρθηκε να κρατήσει το μικρό αυτό σκυλάκι σε ασφαλές περιβάλλον μέχρι να γίνει καλά και να βρει μια καινούρια, αληθινή οικογένεια.

Με τη συμμετοχή τόσων ανθρώπων, ο Πήτερ Παν μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας στις 18/09, όπου και διαπιστώθηκε από τους κτηνιάτρους χωλότητα οπίσθιου άκρου. Η κλινική εξέταση αποκάλυψε εξάρθρωμα επιγονατίδας και ρήξη χιαστών στο δεξί οπίσθιο άκρο. Την επόμενη αμέσως μέρα ο Πήτερ Παν υποβλήθηκε σε χειρουργείο το οποίο κόστισε συνολικά 500€.

Αναλυτικό κόστος επεμβάσεων:
- Εξάνθημα επιγονατίδας 200€
- Αποκατάσταση ρήξης χιαστών με ειδικό ράμμα 300€

Γι’ αυτό λοιπόν απευθυνομαστε σε όλους εσάς.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ στην αποπληρωμή της νοσηλείας του; Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και με τα όσα περιστατικά έχουμε αναλάβει τον τελευταίο καιρό αδυνατούμε να εξοφλήσουμε το ποσό μόνοι μας.

Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει, μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας, τον οποίο και διαχειρίζονται η ταμίας και η πρόεδρος της ελεγκτικης επιτροπής του σωματείου.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BIC: PIRBGRAA
ΙΒΑΝ: GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
Όνομα δικαιούχων: Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου
ή εναλλακτικά στο λογαριασμό μας PayPal: adespotoiaggelies@gmail.com

Μπορείτε επίσης να περάσετε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για την πορεία του Πήτερ Παν στην ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Σοφίας Ζώη-Δημήτρη Γκουγκουλή, Ηρώων Πολυτεχνείου 208 στη Λάρισα.

Αυτή τη στιγμή ο γλυκός μας Πήτερ Παν είναι σε διαδικασία ανάρρωσης στο σπίτι φιλοξενίας του. Αναμένεται σύντομα να αναρρώσει πλήρως και φυσικά θέλει να βρει μια καινούρια οικογένεια. Αν μπορείτε να δείτε στα μάτια του Πήτερ Παν ένα σκυλάκι που θα μπορούσε να γίνει μέλος της οικογένειάς σας, καλέστε στο τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα) ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας.

Και πάνω από όλα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. Όσοι περισσότεροι δούνε τις φωτογραφίες του, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σωθεί ο γλυκός Πήτερ Παν.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

~~~~~
Οι αποδείξεις από τη δωρεά είναι διαθέσιμες όσους διαθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Μπορείτε να τις παραλάβετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένες αν είσαστε μακριά, ενώ αν είσαστε στη Λάρισα μπορούμε να σας τις δώσουμε και αυτοπροσώπως.

~~~~~
Για να δείτε βίντεο με τον πως ήταν ο Πήτερ Πάν όταν εντοπίστηκε, ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/videos/1544694732262502/

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice