Loading...
 Start Page
Έκκληση για οικονομική βοήθεια για τη Λουλού
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυριακή 29 Οκτ 2017
Αυτή είναι η ιστορία της Λουλού που μας έδειξε τι σημαίνει να είσαι μάνα!!

Γέννησε και φρόντισε τα κουταβάκια της με σπασμένο πόδι! Εμείς της υποσχεθήκαμε ότι θα φροντίσουμε τα κουταβάκια της, θα της φτιάξουμε το πόδι και θα της βρούμε μια καλή οικογένεια!

Η Λουλού, μόλις 1 έτους, ζούσε στην πλατεία ενός ορεινού χωριού της Λάρισας. Οι κάτοικοι που μας κάλεσαν και μας ενημέρωσαν για το περιστατικό, μας είπαν την ιστορία της. Τη χτύπησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κουτσαίνει για αρκετό καιρό. Μόλις είχε αρχίσει να περπατάει πάλι κανονικά και χωρίς προβλήματα, τη χτύπησε για 2η φορά αυτοκίνητο και έκτοτε δεν ξαναπάτησε το ποδαράκι της.

Έμεινε έγκυος, κουβαλούσε τα κουταβάκια της, γέννησε, τα φρόντισε και τους έμαθε να βγαίνουν και αυτά βόλτα στην πλατεία του χωριού. Φυσικά και δεν θα την αφήναμε να κουτσαίνει και ούτε θα αφήναμε τα κουταβάκια της στο έλεος των κινδύνων της αδέσποτης ζωής.

Η ακτινογραφία της Λουλού έδειξε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής μηριαίου και αποφασίστηκε η αποκοπή της κεφαλής και ανακατασκευή της άρθρωσης του ισχίου. Το χειρουργείο έγινε στις 18/09 και κόστισε 220€.

Γι’ αυτό λοιπόν απευθυνομαστε σε όλους εσάς.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ στην αποπληρωμή της νοσηλείας του; Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και με τα όσα περιστατικά έχουμε αναλάβει τον τελευταίο καιρό αδυνατούμε να εξοφλήσουμε το ποσό μόνοι μας.

Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει, μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας, τον οποίο και διαχειρίζονται η ταμίας και η πρόεδρος της ελεγκτικης επιτροπής του σωματείου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BIC: PIRBGRAA
ΙΒΑΝ: GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
Όνομα δικαιούχων: Παλιομάρκου Ευδοξία - Μαρία Πανογεώργου
ή εναλλακτικά στο λογαριασμό μας PayPal: adespotoiaggelies@gmail.com

Μπορείτε επίσης να περάσετε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για την πορεία της Λουλού στην ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Σοφίας Ζώη-Δημήτρη Γκουγκουλή, Ηρώων Πολυτεχνείου 208 στη Λάρισα.

Αυτή τη στιγμή τα κουταβάκια της Λουλού είναι όλα ασφαλή σε υπέροχες οικογένειες και η Λουλού βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης σε φιλοξενία. Η επέμβαση πάει πολύ καλά, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σε ένα μήνα και φυσικά θέλουμε να της βρούμε μια υπέροχη οικογένεια να την αγαπήσει. Αν θέλετε η Λουλού να γίνει μέλος της οικογένειας σας καλέστε στο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα) για να ενημερωθείτε ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας.

Και πάνω από όλα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. Όσοι περισσότεροι δούνε την ιστορία της Λουλού τόσο περισσότερες οι πιθανότητες βρει οικογένεια.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.
~~~~~
Οι αποδείξεις από τη δωρεά είναι διαθέσιμες όσους διαθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Μπορείτε να τις παραλάβετε ηλεκτρονικά σκαναρισμένες αν είσαστε μακριά, ενώ αν είσαστε στη Λάρισα μπορούμε να σας τις δώσουμε και αυτοπροσώπως.
~~~~~
Για να δείτε το άλμπουμ της Λουλού ακολουθήστε το σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1557311561000819.1073742780.345422258856428&type=1&l=e85b9743d3

Για να δείτε βίντεο με τη Λουλού, ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/videos/1557295351002440/

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice