Loading...
 Start Page
To Keeppet ξεκίνησε τη λειτουργία του και συστήνεται στο Dogs' Voice!
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 14 Δεκ 2015

Η πρώτη οργανωμένη πλατφόρμα pet sitters είναι γεγονός και ονομάζεται Keeppet! H ομάδα της Keeppet παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Dogs' Voice το οποίο και στηρίζει! Μπείτε στο www.keeppet.gr και ανακαλύψτε την! 

1. Πώς δημιουργήθηκε η πλατφόρμα του Keeppet και τι σας οδήγησε στην απόφαση να την υλοποιήσετε;

Το Keeppet  είναι δημιουργία τριών φίλων, της Ειρήνης, του Φοίβου και του Χριστόφορου, που έχουν και οι ίδιοι ζωάκια.  Η ιδέα γεννήθηκε όταν η Ειρήνη, ακύρωσε ένα ταξίδι της στη Γενεύη επειδή δεν ήθελε να αφήσει το λυκόσκυλό της, την Τάρα, σε ξενοδοχείο ζώων. Μια που τελικά δεν πήγε ταξίδι, είχε χρόνο να σκεφθεί μια πραγματικά καλύτερη λύση για όσους έχουν κατοικίδια και πάντα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που να τα αφήσουν και ποιος θα τα φροντίσει αν χρειαστεί να λείψουν. Τώρα με το Keeppet, βρίσκουν έναν φιλόζωο keeper που μένει κοντά τους! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από προσπάθεια περίπου δύο ετών βγήκαμε στον αέρα και δίνουμε την ευκαιρία σε φιλόζωους να δημιουργήσουν ένα επιπλέον εισόδημα κάνοντας κάτι που αγαπούν πραγματικά ενώ και τα κατοικίδια θα περνούν εξαιρετικά μαζί τους.

2. Σαν κηδεμόνας σκύλων ποιες πιστεύετε ότι είναι οι πιο βασικές ανησυχίες κάποιου που αφήνει τον σκύλο του σε έναν sitter και πώς ανταποκρίνεται το keeppet σε αυτές;

Θεωρούμε ότι οι ανησυχίες είναι οι ίδιες είτε αφήνει κάποιος τον σκύλο του σε ξενοδοχείο είτε σε έναν sitter. Tο κλειδί είναι η εμπιστοσύνη. Δικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερη σιγουριά στους ιδιοκτήτες ζώων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Για αυτόν τον λόγο η χρήση του Keeppet γίνεται εφόσον ολοκληρώσει κάθε μέρος την εγγραφή του, η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Μέσω της διαδικασίας εγγραφής επαληθεύουμε τα προσωπικά στοιχεία τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του Keeper (email, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση)  και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει ανωνυμία χρηστών. Επιπλέον, για να χτίσουμε την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη προς τους  keepers έχουμε μια σειρά από πιστοποιήσεις που μπορεί να λάβει ο  keeper όπως να συνδέσει το προφίλ του στο Facebook, να πάρει συστάσεις από φίλους του, κλπ. Το πιο σημαντικό εργαλείο βέβαια είναι η αξιολόγηση των keepers από τους ίδιους τους πελάτες τους. Ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους χρήστες όλα αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά. Γι’ αυτό δίνουμε σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου τη δυνατότητα να συναντηθεί με έναν keeper πριν τη φιλοξενία και αν στη συνέχεια το επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση χωρίς καμία επιβάρυνση. Στη διάρκεια της φιλοξενίας, ο keeper ενημερώνει καθημερινά τον ιδιοκτήτη για το ζωάκι του, τηλεφωνικά και στέλνοντας photo updates, ενώ όλες οι κρατήσεις καλύπτονται από καθημερινή 24ωρη δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη, από την ομάδα κτηνιάτρων του Keeppet!  Επειδή κι εμείς όλοι έχουμε ζωάκια, κάνουμε το παν για να τα προσέχουμε!

3. Ποιο είναι το μυστικό σας στην επιλογή των καταλληλότερων keepers και πώς μπορεί κάποιος να εγγραφεί ως keeper και να προσφέρει τις υπηρεσίες του;

Όποιος είναι φιλόζωος και είτε έχει ή είχε στο παρελθόν ζωάκια, μπορεί να εγγραφεί στο Keeppet για να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας. Δημιουργώντας το προφίλ του δημοσιεύει φωτογραφίες του χώρου του, φωτογραφία του ίδιου, δίνει αναλυτικές πληροφορίες για την εμπειρία του και τη σχέση του με τα ζώα και ενημερώνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Όπως σας είπα ένα προφίλ ενεργοποιείται μόνο αφού προηγηθεί η ταυτοποίηση του χρήστη από το σύστημα και επιπλέον γίνεται επικοινωνία από την πλευρά μας με κάθε υποψήφιο keeper ώστε να τον ενημερώσουμε για τις προδιαγραφές της πλατφόρμας και τις υποχρεώσεις του. Αν θεωρήσουμε ότι κάποιος δεν ανταποκρίνεται στα standards που έχουμε θέσει, δεν ενεργοποιούμε το προφίλ του. Πρέπει να πούμε ότι μέχρι τώρα όλοι οι keepers είναι άνθρωποι φιλόζωοι με ιδιαίτερη ευαισθησία. Δεν είναι μία δουλειά που θα την έκανε οποιοσδήποτε προκειμένου να κερδίσει επιπλέον χρήματα.

4. Το Keeppet λειτουργεί προς το παρόν μόνο στην Αθήνα. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

Θέλουμε από τις αρχές του 2016 να ξεκινήσουμε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να βρούμε χρηματοδότηση και να ανοίξουμε τα φτερά μας στην ευρωπαϊκή αγορά.

5. Από την αρχή της λειτουργίας σας αποφασίσατε να στηρίξετε δυναμικά φιλοζωικές πρωτοβουλίες. Με ποιον τρόπο στηρίζει σήμερα το keeppet και οι keepers του τη φιλοζωική δράση στην Ελλάδα;

Θέλαμε το Keeppet να μην είναι απλώς μια επιχείρηση γύρω από τα κατοικίδια αλλά μέσα από τις υπηρεσίες μας να βοηθάμε όλα τα ζώα, είτε είναι δεσποζόμενα είτε είναι στη φροντίδα φιλοζωϊκών οργανώσεων. Έτσι έχουμε δεσμευθεί να προσφέρουμε το 2% του ετήσιου τζίρου μας για φιλοζωϊκούς σκοπούς ενώ παρακινούμε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας είτε είναι ιδιοκτήτες ζώων είτε keepers να κάνουν μια μικρή δωρεά για τα ζώα με κάθε κράτηση. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στην Dogs' Voice, ώστε μέσα από την προσπάθειά σας να στηρίζουμε όλες τις φιλοζωϊκές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία!  

6. Περιγράψτε τους 3 βασικότερους λόγους για να επιλέξει κάποιος τις υπηρεσίες σας.

Ο βασικότερος λόγος είναι ότι το ζωάκι του θα φιλοξενηθεί σε ένα σπιτικό περιβάλλον με προσωπική φροντίδα από τον keeper του και συνεχή ενημέρωση προς τον ιδιοκτήτη. Καθώς η αναζήτηση του keeper γίνεται με βάση την περιοχή, ούτε ο ιδιοκτήτης θα ταλαιπωρηθεί να μεταφέρει το ζωάκι του μακριά, ούτε το σκυλάκι του θα χάσει τα γνώριμα μέρη του. Επιπλέον, οι τιμές των keepers είναι πολύ καλές, άρα είναι μία λύση πιο ποιοτική, πιο πρακτική και πιο οικονομική. Αν σε αυτά προσθέσεις ότι υπάρχει ασφάλεια πληρωμών και δωρεάν κτηνιατρική κάλυψη από την ομάδα των κτηνιάτρων μας για τα ζωάκια που είναι σε φιλοξενία, θεωρούμε ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν πολλούς λόγους για να επιλέξουν το Keeppet!

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή αρχή και μια εξαιρετική πορεία στην ομάδα του Keeppet! 

 

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2021 Dogs' Voice