Loading...
 Start Page
Dogs' Voice και Zω.Ε.Σ. στον Άλιμο
Κλίκ για μεγέθυνση
Dogs' Voice και Zω.Ε.Σ. στον ΆλιμοDogs' Voice και Zω.Ε.Σ. στον Άλιμο
Τετάρτη 19 Ιούλ 2017

Είναι μια σπουδαία ημέρα για το Dogs' Voice. Είναι η πρώτη ημέρα εφαρμογής του προγράμματος μας στον Δήμο Αλίμου αναφορικά με την προστασία και διαχείριση αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε σύμπραξη με την ομάδα Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων (Ζω.Ε.Σ) που ίδρυσε η Κατερίνα Παπαποστόλου και η οποία έχει μέχρι σήμερα επιδείξει τεράστιο έργο σε ενημερώσεις μαθητών δημοτικού σχολείου  σε όλη την Ελλάδα αναφορικά με τα ζώα και τα δικαιώματα τους, το πρόγραμμα του Dogs' Voice θα καλύψει την ενημέρωση όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Αλίμου για το σχολικό έτος 2017- 2018. 

Μαθητές και εκπαιδευτικοί μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ενώ ο σκύλος συνοδός έκλεψε την παράσταση και βοήθησε τα παιδιά να εμπεδώσουν καλύτερα τις ασκήσεις επικοινωνίας με σκύλο που πραγματοποίησε το μέλος της ομάδας Ζω.Ε.Σ, Έλενα Αποστολίδου.

Οι μαθητές μοιράστηκαν ιστορίες από αδέσποτα ζώα, πέρασαν αρκετή ώρα συζητώντας όλα όσα πρέπει να προσέχουν για να μην έχουμε αδέσποτα και μας έκαναν δώρο τις όμορφες ζωγραφιές που ετοίμασαν. Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλίμου που με την καλύτερη διάθεση βοήθησαν τα παιδιά να εκφραστούν περισσότερο.

Η συγκινητική ανταπόκριση του Δημάρχου Αλίμου, κ. Ανδρέα Κονδύλη, και η αποφασιστικότητα του ο Δήμος Αλίμου να γίνει πρωτοπόρος Δήμος αναφορικά με τον σεβασμό στα ζώα και τη διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων καθώς και η αρωγή του Αντιδημάρχου Στέφανου Διαμαντή εγκαινιάζουν μαζί με το Dogs' Voice μια σειρά πολιτικών και δράσεων με άξονες την προστασία των αδέσποτων ζώων, την υιοθέτηση νέων ορθών πρακτικών, την εισαγωγή τεχνολογίας στον Δήμο και την αλλαγή νοοτροπίας σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. 

Ο Δήμος Αλίμου πρωτοπορεί και ακόμα περισσότερες δράσεις ξεκινούν άμεσα. Μείνετε συντονισμένοι. 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice