Loading...
 Start Page
Φρικτή κακοποίηση σκύλου στην Κρήτη, κρύβεται ο δράστης
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 05 Οκτ 2020
Ένα ανθρωποειδές κτήνος στα Χανιά της Κρήτης κρέμασε το σκύλο του και του έκοψε με τανάλια τους όρχεις. Το τραυματισμένο ζώο που αιμορραγούσε ακατάσχετα έσωσαν διερχόμενοι τουρίστες που είδαν το περιστατικό και μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο. Βρίσκεται εκτός κινδύνου αλλά σε μεγάλο σοκ. 

Έγινε μήνυση στην αστυνομία κατά του κτήνους το οποίο φυσικά κρύβεται μέσα στο σπίτι του και αρνείται να βγει για να συλληφθεί. 

Αγαπητοί πολίτες της Κρήτης,

ακόμα ένα περιστατικό φρίκης που λαμβάνει χώρα στην Κρήτη όπως και πολλά πολλά άλλα που ανά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν στο νησί ότι η βία ως κουλτούρα σε ζώα και ανθρώπους είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ασχοληθούν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ; Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα σε όλο το Νομό Κρήτης με περισσότερους αστυνομικούς που θα ασχολούνται με καταγγελίες κακοποίησης ζώων και ανθρώπων πριν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο φρίκης; 

Πόσα θύματα θα θρηνήσουμε ακόμα; ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την ίδια την Κρήτη. 

Πώς; Οι ίδιοι οι Κρητικοί πρέπει να κάνουν την προστασία ζώων και ανθρώπων από τη βία του κάθε ανθρωποειδούς πρώτη προτεραιότητα. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Διεκδικήστε αυτά που τα ζώα δεν μπορούν να διεκδικήσουν για εκείνα. Αν δεν αντιδράσετε εσείς, αν εσείς δεν παλέψετε, δεν απαιτήσετε, δεν εξοργιστείτε, δεν διεκδικήσετε ο τόπος σας να φιλοξενεί την ομορφιά και όχι τη φρίκη τα σωματεία της περιοχής δεν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν μόνα τους. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. 

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ. 


 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice