Loading...
 Start Page
Συνεργασία με την Talk Online Panel!
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 01 Φεβ 2016

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Talk Online Panel και την ευχαριστούμε για την πρωβουλία της να στηρίξει την προσπάθεια μας. 

Η Talk Online Panel είναι μία πλατφόρμα online έρευνας τα μέλη της οποίας προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε έρευνες για διάφορα θέματα, από τις καθημερινές συνήθειες και τις οικονομικές επιλογές τους έως κοινωνικά ζητήματα  και αγοραστικές προτιμήσεις.  

Εδρεύει στην Βιέννη αλλά δραστηριοποιείται στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη με τοπικούς project managers υπέυθυνους για την χώρα τους.  Οι έρευνες μπορεί να της έχουν ανατεθεί από μέσα ενημέρωσης, ερευνητικούς φορείς ή διαφημιστικά τμήματα εταιριών και, ανάλογα με το ερωτηματολόγιο, μπορεί να απευθύνονται είτε στο γενικό πληθυσμό, είτε σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα-στόχο. Κάθε ολοκληρωμένη έρευνα ανταμείβεται με ένα αριθμό πόντων, ο οποίος εξαρτάται συνήθως από την έκταση και την πολυπλοκότητα του ερωτηματολογίου: οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στη συνέχεια σε μετρητά, κουπόνια -ηλεκτρονικά και μη- σε συνεργαζόμενα καταστήματα , συνδρομές σε περιοδικά ή φιλανθρωπικές δωρεές.  

Τα δεδομένα των μελών είναι αυστηρά εμπιστευτικά και φυλάσσονται σε μία ασφαλή βάση δεδομένων. Οι προσωπικές σας πληροφορίες και τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων δεν πωλούνται σε τρίτους, και οι απαντήσεις των μελών στις έρευνες είναι πάντοτε ανώνυμες – συνδέονται μόνο με τα δημογραφικά στοιχεία για ερευνητικούς σκοπούς.  

Αν θα σας ενδιέφερε να μοιράζεστε την γνώμη σας μαζί τους και να κερδίζετε απο αυτό κουπόνια και μετρητά Εγγραφείτε τώρα!

Μπορείτε να βρείτε εδώ και την σελίδα τους στο Facebook: www.facebook.com/talkpanel/ 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice