Loading...
 Start Page
Οι χειμωνιάτικες συνήθειες που λατρεύουμε με τον σκύλο μας!
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 05 Νοέ 2015

Ο χειμώνας είναι εδώ για τα καλά, η θέρμανση ανοίγει στο τέρμα, οι ομπρέλες εξαπλώνονται και οι βόλτες γίνονται πλέον με τον δέοντα εξοπλισμό είδικά το πρωί που το κρύο μας διαπερνά! Οι σκύλοι μας αγαπούν τον χειμώνα ίσως περισσότερο από εμάς και όλες τις συνήθειες που τον συνοδεύουν!

Αυτές είναι οι 5 χειμωνιάτικες συνήθειες συμβίωσης με τον σκύλο μας ή αλλιώς οι 5 τρόποι να τους κακομαθαίνουμε λίγο παραπάνω!

1. Χουχούλιασμα στον καναπέ: Όσο και να το απαγορεύουμε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια αγκαλία μέσα σε κουβέρτες στον καναπέ με το σκύλο του ενώ έξω κάνει κρύο.

2. Περισσότερο φαγητό: Τρώμε λίγο περισσότερο τον χειμώνα το ίδιο κάνουν και οι σκύλοι μας. Καμιά φορά σε πολύ κρύες μέρες τους δίνουμε λίγο φαγητό παραπάνω οι περισσότεροι από τύψεις ότι δεν τους βγάλαμε μεγάλη βόλτα!

3. Ύπνος στο κρεβάτι: Όσοι έχουν έστω και στοιχειωδώς κροτοφοβικούς σκύλους καταλαβαίνουν. Ο ήχος της καταιγίδας κάνει τους σκύλους μας να επιζητούν ασφάλεια ή οξύνει την ανάγκη τους να μας προστατεύσουν. Πολλές χειμωνιάτικες νύχτες οι σκύλοι μας ανεβαίνουν κρυφά στο κρεβάτι και πάντα κάνουμε ότι δεν τους βλέπουμε!

4. Παιχνίδι στη λάσπη: Εμείς παθαίνουμε πανικό εκείνοι τρελαίνονται! Αλλά ναι ο χειμώνας προσφέρεται για παιχνίδια στη λάσπη και το υγρό χώμα είναι ένας παράδεισος απο μυρωδιές για τους σκύλους μας που θα κάνουν τα πάντα για να εξερευνήσουν! Τους αφήνουμε και είμαστε εξοπλισμένοι με υγρά πανάκια προκειμένου να ξαναπεράσουν την πόρτα του σπιτιού.

5. Χειμωνιάτικες εκδρομές: Τζάκι, βουνό, φαγητό και ο σκύλος μας χαρούμενος να κοιμάται κοντά μας. Αν αυτό δεν είναι ευτυχία τότε τι είναι; 

Η ομάδα του Dogs' Voice

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice