Loading...
 Start Page
Καμπάνια του 1 ευρώ για τη Ν. Φιλαδέλφεια, της κάνουν έξωση από το καταφύγιο
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 07 Ιαν 2016

Ο φιλοζωικός Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ! Το Υπουργείο της κάνει έξωση από το χώρο που διατηρεί ως καταφύγιο και έχει πολύ λίγο καιρό να αντιδράσει νομικά προκειμένου να παρατείνει τη διαμονή της μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος κατάλληλος για να στεγάσει αισίως 140 και πλέον ζώα. 

Ο Σύλλογος χρειάζεται 2.500 ευρώ για δικαστικά έξοδα προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια και να κερδίσει χρόνο για να βρει μια εναλλακτική ή και να παραμέινει στο χώρο που διατηρεί σήμερα. 

Ας βάλουμε όλοι μαζί σήμερα έναν εφικτό στόχο. Αν 1500 άνθρωποι δώσουμε από 1 ευρώ μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Βάζουμε αυτό το στόχο μέχρι την Παρασκευή. 1500 άνθρωποι από 1 ευρώ μόνο! 

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Συνήθως βγάζουμε έκκληση χρηματικής βοήθειας δημοσίως σε περιπτώσεις πολυδάπανων θεραπειών και χειρουργείων για τα ζώα μας, αλλά δυστυχώς στην αρχή της νέας αυτής χρονιάς αναγκαζόμαστε να κάνουμε έκκληση για την επιβίωση του ίδιου του Συλλόγου και του χώρου φιλοξενίας των ζώων του.

Ο χώρος αυτός λειτουργεί εδώ και χρόνια σε χώρο που παραχωρήθηκε στο Σύλλογο και έχει δώσει ευκαιρία ζωής σε χιλιάδες σκύλους και γάτες όλα αυτά τα χρόνια. Έδωσε ευκαιρία σε ζώα που πέρασαν από εκεί και φροντίστηκαν έως ότου υιοθετηθούν, σε ζώα που φιλοξενήθηκαν προσωρινά για να λάβουν θεραπεία ή σε ζώα που δεν μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν (λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς ή υγείας) και ζουν προστατευμένα εκεί με την φροντίδα των εθελοντών.

Πρόσφατα, στον Σύλλογο επιδόθηκε από την Διεύθυνση Δασών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής από τον χώρο, με λίγα λόγια έξωση άμεσα, αντιμετωπίζοντάς μας σαν καταπατητές. Χρειάζεται να καταθέσουμε άμεσα αίτηση Αναστολής και Ανακοπής, προκειμένου να δοθεί λίγος χρόνος να δούμε τι θα γίνει με τα ζώα που φιλοξενούμε.

Ο χώρος μας αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περίπου 120 πρώην αδέσποτους σκύλους και πάνω από 50 γάτες, υπάρχουν ζώα που μεγάλωσαν κοντά μας από κουτάβια και δεν έχουν ακόμα υιοθετηθεί, νεαρά κουτάβια, ζώα που λαμβάνουν αγωγή, ζώα με θέματα συμπεριφοράς, γενικά ζώα που δεν έχουν καμιά ελπίδα επιβίωσης αν επανενταχθούν.

Για αυτό ζητάμε τη βοήθεια όλων για την κάλυψη του κόστους του δικηγόρου, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2.500€ και είναι αδύνατο να καλύψουμε μόνοι μας, ώστε να κερδίσουμε λίγο χρόνο πριν χρειαστεί να εκκενωθεί ο χώρος, και να προσπαθήσουμε μέχρι τότε να βρούμε μια λύση, ένα νέο μέρος να μεταφερθούν τα ζώα μας.

Όποιος θα ήθελε να σταθεί δίπλα μας αυτή την πιο δύσκολη μας ώρα, όποιος θα ήθελε να βοηθήσει στον αγώνα και την αγωνία μας να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορεί να καταθέσει κάποιο ποσό, έστω και λίγα ευρώ, στο paypal friendsofanimals_nf@yahoo.com
ή στον αριθμό λογαριασμού:

Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
IBAN: GR6801107200000072065215922
BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA
Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22
Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα
Δ/νση Τράπεζας: Σταδίου 38, Αθήνα,Ελλάδα
με την ένδειξη "ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ"

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να βγούμε νικητές.

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice