Loading...
 Start Page
Ηλέκτρα και Μαντώ δημιούργησαν την 1η κουζίνα για σκύλους και μας την παρουσιάζουν!
Κλίκ για μεγέθυνση
Ηλέκτρα και Μαντώ δημιούργησαν την 1η κουζίνα για σκύλους και μας την παρουσιάζουν!Ηλέκτρα και Μαντώ δημιούργησαν την 1η κουζίνα για σκύλους και μας την παρουσιάζουν!
Τρίτη 24 Νοέ 2015

Ανακρίναμε την ομάδα του Peteat τις καταπληκτικές Ηλέκτρα και Μαντώ που αποφάσισαν ότι οι σκύλοι μας αξίζουν το καλύτερο φαγητό από τα χεράκια τους και με πολλή αγάπη δημιούργησαν την πρώτη κουζίνα αποκλειστικά για τις ανάγκες τους! Έχουν στηρίξει έμπρακτα πολλές φιλοζωικές οργανώσεις στην Αθήνα αλλά και το Dogs' Voice αφού θα είναι από τον επόμενο μήνα χορηγοί επιβράβευσης και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ξεχωρίζουν!

Πάμε να τις γνωρίσουμε:

1. Τι είναι αυτό που σας οδήγησε στο να δημιούργησετε την κουζίνα της Peteat και ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας σας;

Όλα ξεκίνησαν από τον Pepper, ένα σκυλάκι από την σκυλοπαρέα μας με έντονη στομαχική ευαισθησία στο οποίο δεν ταίριαζε καμία τροφή του εμπορίου. Όταν αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη συμβουλή του κτηνιάτρου μας και να του μαγειρέψουμε, το αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη ανταμοιβή. Ο Pepper επανήλθε πλήρως κι εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε στα σκυλάκια μας αυτό που τους αξίζει, μελετώντας ποιά διατροφή ειναι η καταλληλότερη για αυτά. Με την πολύτιμη καθοδήγηση κτηνιάτρου λοιπόν, δημιουργήθηκε η Peteat, η πρώτη κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα! Έχοντας τη φιλοσοφία οτι όλα ξεκινούν από τη σωστή διατροφή, μαγειρεύουμε φαγητό από φρέσκα και αγνά υλικά για τους τετράποδους φίλους μας!

2. Ποια ειναι τα ωφέλη της διατροφικής σας πρότασης για τους σκύλους μας και τι τροφές περιλαμβάνει μια διατροφή της Peteat;

Το φαγητό της Peteat είναι λιγότερο επεξεργασμένο από οποιαδήποτε άλλης μορφής τροφή του εμπορίου ενώ είναι απολύτως ασφαλές συγκριτικά με το ωμό φαγητό. Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά,φρέσκα λαχανικά και κρέας πιστοποιημένο για ανθρώπινη κατανάλωση (ΟΧΙ ζωικά υποπροϊόντα), ετοιμάζουμε ολοκληρωμένα μενού για τους πιστούς μας φίλους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών ουσιών. Η θερμική επεξεργασία, δηλαδή το μαγείρεμα, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος επεξεργασίας φαγητού, διότι καταστρέφει αναμφίβολα όλα τα επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να βλάψουν τον σκύλο μας. Μόλις το φαγητό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ασφαλείας, αποσύρεται απο την φωτιά για να μείνουν όσο το
δυνατόν αναλλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά. Το μενού της Peteat αποτελείται από 4 (προσεχώς 5) βασικά μενού τα οποία περιέχουν καθαρό κρέας χωρίς κόκκαλα (ΟΧΙ σε μορφή κιμά) από κοτόπουλο, μοσχάρι πρόβατο και γαλοπούλα, καθώς και ψάρι (σαρδέλα). Όλα τα γεύματα ολοκληρώνονται από μια πλούσια ποικιλία φρέσκων λαχανικών, φρούτων, δημητριακών, οσπρίων και λιπαρών οξέων.
 
3. Τι άλλο ετοιμάζει η κουζίνα της Peteat και τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Ετοιμάζουμε υγιεινές χειροποίητες λιχουδίες μπισκότα για να επιβραβεύουμε καθημερινά τους μικρούς μας φίλους, καθώς και νόστιμες τούρτες για τα γενέθλιά τους! Επίσης είναι σημαντικό να πούμε ότι η Peteat είναι η ΠΡΩΤΗ και η ΜΟΝΗ κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα που έχει αδειοδοτηθεί από την ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΖΩΩΝ) και λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HACCP.

4. Ποια είναι η διαδικασία επιλογής του σωστού διατροφολογίου για τον κάθε σκύλο και πώς έχετε καταλήξει στις συνταγές σας;

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, συλλέγουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μελλοντικό "καλοφαγά" συμπληρώνοντας μια αναλυτική καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του. Έτσι καταλήγουμε σε ένα /η περισσότερα από τα βασικά μας μενού, ή, σε ειδικές περιπτώσεις (εγκυμοσύνη, χρόνιες παθήσεις κ.α.) διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο με τη βοήθεια κτηνιάτρου. Η Peteat συνεργάζεται με τον κτηνίατρο κύριο Ιάκωβο Κωνσταντινίδη, με τις συμβουλές του οποίου δημιουργήθηκαν όλες οι συνταγές των menu, έτσι ώστε να είναι πλήρη και ισορροπημένα το καθένα ξεχωριστά.
 
5. Δύο νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να ξεκινήσουν κάτι δικό τους. Ποιο είναι το όραμα σας για το μέλλον;

Το όραμά μας για το μέλλον είναι να ανοίξουμε έναν καινούριο δρόμο σην Ελλάδα για τη σωστή διατροφή του σκύλου.
Στόχος μας είναι:
-Να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής των σκύλων μας
-Να τους χαρίσουμε ευεξία και γευστικές απολαύσεις
-Nα τους προσφέρουμε περισσότερα χρόνια ζωής!

 
6. Πώς μπορεί κάποιος να βρει την Peteat και να δοκιμάσει τα μοναδικά σας φαγητά για σκύλους;

Το εργαστήριο της Peteat βρίσκεται στη Μεταμόρφωση Αττικής. Όλα τα γεύματα ετοιμάζονται κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας, χωρίζονται σε μερίδες και παραλαμβάνονται από το κατάστημα ή διανέμονται κατ'οίκον σε ολόκληρο το νομό Αττικής! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας στο eshop του www.peteat.gr

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice