Loading...
 Start Page
Ζω.Ε.Σ & Νταουσανάκης Στέργιος: Όλοι μαζί μια φωνή για τα αδέσποτα
Κλίκ για μεγέθυνση
Ζω.Ε.Σ & Νταουσανάκης Στέργιος: Όλοι μαζί μια φωνή για τα αδέσποτα
Τετάρτη 04 Μάι 2016

Τους έχουμε δει όλοι μας…. Κυκλοφορούν παντού : στους δρόμους, τα πάρκα, τις πλατείες, έξω από μαγαζιά ζητιανεύοντας λίγο φαγητό. Είναι οι άστεγοι τετράποδοι που προσπαθούν να βρούνε κ αυτοί μια θέση στο τσιμέντο της πόλης, σε κάποια γωνιά πεζοδρομίου ή σε κάποιο υπόστεγο. Ποιος τους άφησε λοιπόν να περιφέρονται; Και ποιος δεν έκανε κάτι για αυτούς;

Μη σπαταλώντας χρόνο για απαντήσεις, αποφασίσαμε να δράσουμε!!! Μετά από πολλές μεμονωμένες και ατομικές προσπάθειες, ήρθε η ώρα να κάνουμε βήματα για μια πιο συλλογική προσπάθεια. Γι’ αυτό ως Ζω.Ε.Σ (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων & Οργανισμών) με όλους τους εθελοντές μας μαζί και κυρίως με συνεργάτες όπως ο Στέργιος Νταουσανάκης που αποφάσισε να πορευτεί μαζί μας και να αρχίσει μια σειρά συναυλιών δίνοντας από τη μεγάλη του αγάπη και ευαισθησία μέρος των εσόδων του στα ζώα, στις 14 Μάη έχουμε μια μεγάλη γιορτή!

Μεγάλο μας όραμα να σας δούμε όλους εκεί! Ενωμένους και αγαπημένους! Σωματεία, ομάδες, ιδιώτες! Όλους εκείνους που κάθε λεπτό της μέρας αγωνιούμε για όσους υποφέρουν! Όσοι περισσότεροι αυτή τη νύχτα είμαστε τόσα περισσότερα ζώα θα ευτυχήσουν! Και αυτό από μόνο του δε μας επιτρέπει τη νύχτα στις 14 Μάη να είμαστε οπουδήποτε αλλού πέρα από την Αρχιτεκτονική στο Γκάζι στις 23:00! Για όσα ζώα έφυγαν άδικα από την ανθρώπινη αναλγησία και ανευθυνότητα και για όσα έμειναν πίσω, σώθηκαν και τα κοιτάμε στα μάτια με την υπόσχεση πως όλα τα άσχημα κάπου εδώ τελειώνουν! Για όλους εκείνους που απλώνουν το χέρι σε όσους παλεύουν και πονάνε. Γιατί η αγάπη δε γνωρίζει σίγουρα όρια. Και δεν έχει σίγουρα σύνορα.  Γιατί ο κόσμος αλλάζει με φωνές που γίνονται κραυγές για αγάπη. Με μουσικές, με χαρές και με γιορτές!!! 14 Μάη! Στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι! Στις 23:00!

Η μέρα που ο Στέργιος Νταουσανάκης με μια δυνατή παρέα μουσικών και πάνω από όλα φίλων του, τους: Kάρολο Χαλικιά (πλήκτρα), Θανάση Γιαννίτσα (μπάσο), Δημήτρη Παμπουλάκη (τύμπανα), Μιχάλη Χασούρη (τρομπέτα), Φίλιππο Τρέζο (ηλ.κιθάρα) και στον ήχο τον Aντρέα Κόκκινο, αποφάσισε να ενώσει μαζί μας τη μοναδικά μελωδική φωνή του. Με τους στίχους και τις μουσικές του. Με τη δύναμη του! Και την ανεξάντλητη αγάπη του για τα ζώα!!!

Με την πρώτη συναυλία που διοργανώνουμε ως Ζω.Ε.Σ με ένα μεγάλο κοινό στόχο. Να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που μας ανήκουν. Τα αυτονόητα. Που για πολλούς είναι καθημερινά ζητούμενα. Έχουμε φωνή, έχουμε δύναμη, έχουμε επιλογή. Τα ζώα όμως δεν έχουν. Εμείς είμαστε ο κόσμος τους όλος! Είσοδος : 12 ευρώ με ποτό εκ των οποίων τα 2 ευρώ δίνονται στον παγκόσμιο Οργανισμό «Penny Marathon» για φροντίδα, στήριξη, περίθαλψη και υγειονομική κάλυψη περιστατικών σε όλη τη χώρα καθώς και σε μεμονωμένα έκτακτα περιστατικά για τα οποία παλεύουν καθημερινά ανεξάρτητοι εθελοντές σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Επίσης τροφές θα δοθούν σε όσα σωματεία παραβρεθούν από χορηγούς που σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

Φιλική συμμετοχή: Amazing Dio - Mind Games - performer που θα έρθει να μας μαγέψει αυτή τη νύχτα στην Αρχιτεκτονική! Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Amazing Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου!

Υπεύθυνη Διοργάνωσης : Παπαποστόλου Κατερίνα (Εμπνεύστρια της Όμάδας Ζω.Ε.Σ), 6972852898 Υπεύθυνες επικοινωνίας : Άννα Λύκουρα 6986130425 Αριστέα Σδρόλια 6981502950 Τη ζωγραφιά της αφίσας «φιλοτέχνησε» ο 7χρονος Ιάσονας Νταουσανάκης!

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice