Loading...
 Start Page
Εκδρομή με τον σκύλο μας, όσα πρέπει να γνωρίζετε!
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 15 Οκτ 2015

Οι περισσότεροι είμαστε καλοκαιρινοί τύποι αλλά ας το παραδεχθούμε. Οι εκδρομές στο βουνό όταν αρχίζει να χειμωνιάζει είναι υπέροχες! Είναι δε ακόμα πιο υπέροχες όταν συνδυάζονται με ωραίους περιπάτους στο βουνό και με δραστηριότητες που δεν μπορούμε να απολαύσουμε στις πόλεις! Οι σκύλοι μας θα λάτρευαν να ακολουθήσουν, γιατί να μην έρθουν μαζί μας λοιπόν;

Το Dogs' Voice παρουσιάζει τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε μια χειμερινή εξόρμηση με τον σκύλο σας:

1. Αυτοκίνητο: Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας βρίσκεται σε σωστή θέση στο αυτοκίνητο, μέσα στο κουτί μεταφοράς και αν είναι μεγάλος για αυτό, ότι κάθεται στο πίσω κάθισμα και δεν είναι εκτεθειμένος. 

2. Επιλογή καταλύματος: Το ξέρουμε ότι είστε δύσπιστοι αλλά ναι υπάρχουν καταλύματα που είναι πολύ όμορφα και πολύ φιλικά στα κατοικίδια μας. Επιλέξτε προορισμό και στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας να σας προτείνουμε τα καλύτερα!

3. Πεζοπορία στο βουνό: Φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα τα είδη πρώτης ανάγκης για τον σκύλο σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι και φυσικά τα μαντηλάκια καθαρισμού του για να μπορέσει να επιστρέψει στο δωμάτιο! Αφήστε τον ελεύθερο αλλά βάλτε τον πάλι στο λουρί όταν κυκλοφορείτε μαζί του εντός κατοικημένης περιοχής. 

4. Εστιατόρια: Επιλέξτε ένα τραπέζι σε εξωτερικό χώρο ή σε κάποιο ήσυχο μέρος στο εσωτερικό έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες κάποιος να ενοχληθεί. Αν ο σκύλος σας είναι πολύ ενεργητικός και δεν πειθαρχεί στις εντολές σας καλύτερα να τον αφήσετε για λίγο στο δωμάτιο.

5. Το βράδυ; Φυσικά θα βγείτε μια βόλτα το βράδυ και ο σκύλος σας θα μείνει στο δωμάτιο. Φέρτε από το σπίτι το μαξιλάρι του ή κάτι που να έχει τη μυρωδιά που έχει συνηθίσει και αφήστε τον να κοιμηθεί όταν εσείς θα συνεχίσετε την εξερεύνηση του πώς να περνάτε όμορφα! 

Η ομάδα του Dogs' Voice

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice