Loading...
 Start Page
Δύο χρόνια Dogs' Voice
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 04 Αύγ 2017

15 Ιουνίου 2017 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια ζωής του Dogs' Voice και όπως κάθε οργάνωση που θέλει να εξελίσσεται έτσι και εμείς καθήσαμε σαν ομάδα σε ένα μεγάλο τραπέζι να βρούμε τα σωστά, τα λάθη, τη νέα κατεύθυνση στις δράσεις μας και τη δική μας θέση στον αγώνα τόσων φιλζωικών οργανώσεων για μια Ελλάδα που θα σέβεται τα ζώα. 

Χθες μια ακόμα φιλοζωική από την Εύβοια έκανε εγγραφή στην πλατφόρμα μας για να προωθήσει τους σκύλους που φροντίζει σε υιοθεσίες και να λάβει βοήθεια από το δίκτυο μας. Φτάσαμε τις 80 φιλοζωικές οργανώσεις, την καρδιά του Dogs' Voice που οργανωμένα και συντονισμένα προσπαθούμε με εργαλείο την πλατφόρμα μας να αυξήσουμε σημαντικά τις υπευθυνές υιοθεσίες.

Και το έχουμε καταφέρει: μέσα σε 2 χρόνια υιοθετήθηκαν υπεύθυνα από το Dogs' Voice 808 σκύλοι που προωθούσαν φιλοζωικές και ιδιώτες σε υιοθεσίες. Από αυτούς το 67% προέρχεται από αγγελίες φιλοζωικών και το 33% από αγγελίες ιδιωτών.

Μέσα στο 2016, δεχθήκαμε περίπου 350 καταγγελίες κακοποίησης ζώων και έχουμε φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης 29 από αυτές ενώ βοηθήσαμε περισσότερους από 240 πολίτες να προβούν σε καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αν μας ρωτήσει κάποιος θα πούμε ότι κάναμε πολύ λίγα. Και μέσα σε όλα αυτά που παράλληλα έκαναν εθελοντές φιλόζωοι σε όλη την Ελλάδα ερχόμαστε να παραδεχθούμε ότι όσο και αν βοηθάμε το πρόβλημα είμαστε μακριά με τον τρόπο που εργαζόμαστε σήμερα από τη λύση του. 

Σε αυτή τη λογικη δημιουργήσαμε ένα ακόμα εργαλείο αυτή τη φορά για τους Δήμους. Ανυπομονούμε να σας το παρουσιάσουμε από Σεπτέμβιο, ανυπομονούμε να το δούμε να φέρνει αποτελέσματα στην τοπική αυτοδιοίκηση κυρίως ανυπομονούμε να δούμε την κουλτούρα των συμπολιτών μας να αλλάζει απέναντι στα ζώα, ανυπομονούμε να δούμε τις νέες γενιές να γίνονται υπεύθυνοι πολίτες, να εφαρμόζουν σωστές πρακτικές και η στάση τους να είναι κομμάτι μιας νέας φιλοζωικής παιδείας και κουλτούρας.

Ονειρευόμαστε; Θα δείξει. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε μέχρι να μην χρειαζόμαστε άλλο. Με συνέργειες, εφαρμογή πρακτικών λύσεων και συγκεκριμένους στόχους.

Με το κείμενο αυτό κλείνουμε τη χρονιά, σας ευχόμαστε καλές διακοπές και σας ενημερώνουμε ότι θα επανέλθουμε δριμύτεροι από 20 Αυγούστου. 

Αν στο δρόμο σας βρεθεί κάποιο αδέσποτο, μην πάρετε αμέσως τη φιλοζωική. Κρατήστε το λίγακι και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε να βρει το καλύτερο σπίτι!

Καλό καλοκαίρι σε όλους :-)

Η ομάδα του Dogs' Voice

Έλενα, Μάγδα, Αχιλλέας 

 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice