Loading...
 Start Page
Δεν θα λείψει κανείς από το Φεστιβάλ Κατοικίδια εν δράσει!
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 10 Οκτ 2016

Η μεγαλύτερη συνάντηση των ανθρώπων και των επαγγελματιών που αγαπάμε με πάθος τα κατοικίδια πλησιάζει και δεν θα λείψει κανένας!

Το Φεστιβάλ Κατοικίδια εν δράσει που προωθεί την υπεύθυνη ιδιοκτησία ζώων συντοφιάς φέρει  την υπογραφή του Βασίλη Γουλιέλμου και συνιστά ένα τεράστιο φιλοζωικό γεγονός που ανυπομονούμε να ζήσουμε 14-16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo (Hall 2) στο χώρο του αεροδρομίου.

Γιατί όμως αξίζει να το επισκεφθούμε; Οι λόγοι είναι αμέτρητοι αλλά θα προσπαθήσουμε να τους συνοψίσουμε:

1. Γιατί θα βρίσκονται εκεί κάποιες από τις πιο αγαπημένες φιλοζωικές οργανώσεις/ομάδες της Ελλάδας και της πλατφόρμας μας, όπως η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, ο ΣΠΑΖ, το stray.gr, το ΚΑΖ, το Καταφύγιο Λαυρίου αλλά και η αγαπημένη μας ομάδα Ζωοφιλικών Ενημερώσεων Σχολείων (Ζω.Ε.Σ) που θα προωθήσουν με υπέροχο τροπο την έννοια της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων αλλά και της ζωοφιλικής παιδείας.

2. Γιατί θα λάβει χώρα ο πρώτος «Διεθνής Διαγωνισμός Τρωκτικών και Λαγόμορφων», όπου δεκάδες ζωάκια θα αλλάξουν την εικόνα που ενδεχομένως έχετε για αυτά.

3. Γιατί φέτος στο Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας Γάτας, την οποία θα διοργανώσει η «Felina Greece».

4. Γιατί θα γνωρίσουμε νέες καινοτόμες εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή με τα κατοικίδια μας ακόμα πιο όμορφη όπως τις ομάδες Doggo και Woof Club που θα σας περιμένουν στα περιπτερα τους με πολλές πολλές εκπλήξεις!

5. Γιατί θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές αλλά και θα γνωρίσετε τα καλύτερα προϊόντα που αφορούν στα κατοικίδια μας στις καλύτερες τιμές για μελλοντικές αγορές!

6. Γιατί θα υπάρχει ενότητα Groomexpo για να μάθουμε ποια είναι η καλυτερη περιποίηση που μπορούμε να προσφέρουμε στα κατοικίδια μας!

7. Γιατί θα υπάρχουν επιδείξεις agility που θα μας κάνουν να θαυμάσουμε την δεξιοτεχνία και ευφυία των μικρών μας φίλων!

8. Γιατί φέτος και τα πτηνά συντοφιάς θα έχουν την τιμητική τους!

9. Γιατί η αγάπη μας για τα ομορφότερα πλάσματα του κόσμου μας ενώνει και στην μεγαλύτερη γιορτή θα είμαστε όλοι εκεί να μάθουμε, να προσφέρουμε, να ανακαλύψουμε και να γνωριστούμε!

Σας περιμένουμε!

Χρήσιμες Πληροφορίες
Φεστιβάλ «Κατοικίδια εν Δράσει»
Ημερομηνίες: 14 – 16 Οκτωβρίου 2016
Ελεύθερη Είσοδος και δωρεάν Πάρκινγκ
 
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 12:00 - 20:00
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 10:00 - 21:00
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10:00 - 20:00
 
Οδηγίες πρόσβασης (από το επίσημο site του Metropolitan Expo):
Οδικώς:  Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.
Με αεροπλάνο: Το εκθεσιακό Metropolitan Expo  απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στην Οργάνωση να παρέχει συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου.
 
Μέσα μαζικής μεταφοράς
Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο.
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιo.
ΟΑΣA: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων –  X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη).
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.petsinaction.gr.

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice