Loading...
 Start Page
Βόλτα με τον σκύλο στην πόλη! Πώς μας βοηθάει!
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 09 Οκτ 2015

Ναι, οι περισσότεροι από εμας ζούμε στις πόλεις με ότι αυτό συνεπάγεται και για εμας και για τους σκύλους μας! Δουλεύουμε αρκετές ώρες όλη την εβδομάδα και βλέπουμε σαν όαση το μικρό πάρκο κοντά στο σπίτι μας όπου μπορούμε να πάμε βόλτα τον σκύλο μας και να αποφορτιστούμε λίγο από την καθημερινότητα. 

Και έρχεται το Σαββατοκύριακο! Αυτά είναι τα 5 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τον σκύλο μας αν μείνουμε στην πόλη και όσα μπορούμε να πετύχουμε!

1. Όλα με τα πόδια: Αν έχετε να κάνετε κοντινά ψώνια προτιμήστε να περπατήσετε με τον σκύλο σας μέχρι τα μαγαζιά. Εκείνος θα κοινωνικοποιηθεί καλύτερα και οι δυό σας θα κάνετε μια υπέροχη άσκηση που θα βοηθήσει πολύ τον μεταβολισμό σας!

2. Πάμε για καφέ; Το έχουμε ξαναγράψει: δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας απλά και θετικά προκειμένου να σας ακολουθεί άνετα παντού! Χαλαρώστε με μια μικρή στάση και ξεκουραστείτε μαζί!

3. Σε φιλικό σπίιτι: Αν οι φίλοι μας δεν έχουν πρόβλημα γιατί να μην πάρουμε το σκύλο μας σε ένα τραπέζι που μας έχουν καλέσει; Όσο πιο πολύ μας ακολουθεί και μαθαίνει να μας ακούει τόσο πιο έξυπνος γίνεται. Απαραίτητη προυπόθεση για να κάνουμε το παραπάνω είναι να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο σκύλος μας έχει μάθει να λερώνει μόνο έξω και αποκλείεται να γίνει επιθετικός με αγνώστους. 

4. Πικ νικ στο πάρκο: Κοντά στις περισσότερες πόλεις υπάρχει συνήθως λίγο ή πολύ πράσινο. Δημιουργήστε την ευκαιρία για ένα εναλλακτικό μεσημεριανό γεύμα στη φύση με τους αγαπημένους σας και τον σκύλο σας που θα το απολαύσει περισσότερο από όλους!

5. Aglility ή puppy parks: Κάποιες πόλεις τα έχουν. Είναι ειδικά πάρκα για σκύλους και ειδικά εξωτερικά γυμναστήρια για να γυμνάζονται και να καλλιεργούν τις δεξιότητες τους! Εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε με τον καφέ σας ενώ ο σκύλος σας παίζει, κοινωνικοποιείται και αθλείται με άλλους σκύλους! Μια στάση μιας ώρας θα είναι ιδανική και για τους 2 σας. Άλλωστε μπορείτε έτσι να κοινωνικοποιηθείτε και εσείς με ανθρώπους στην πόλη σας που μοιράζεστε τουλάχιστον μια κοινή αγάπη.

Τους σκύλους!

Η ομάδα του Dogs' Voice

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice