Loading...
 Start Page
Όταν η παράνομη αναπαραγωγή γίνεται επικερδής επιχείρηση
Κλίκ για μεγέθυνση
Τετάρτη 01 Ιούν 2016

Φτάνουμε στα όρια της υπομονής μας όταν ανακαλύπτουμε στην Ελλάδα του 2016 sites τα οποία μάλιστα παρουσιάζονται και ως "φιλοζωικά" στα οποία οι χρήστες καλούνται να πληρώσουν 50 ευρώ για να τους βρει η υπηρεσία το ιδανικό ταίρι ράτσας να ζευγαρώσουν το ζώο τους!!!!!

Φυσικά μπορούν να το βρουν στο ίδιο site και μόνοι τους και η υπηρεσία τους εύχεται "η ώρα η καλή" ενώ παροτρύνει τους χρήστες να βρούν τον ιδανικό "γαμπρό" και "νύφη" για το κατοικίδιο τους!!! 

Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Ό,τι οι περισσότεροι χρήστες κοιμούνται το βράδυ πιστεύοντας ότι είναι φιλόζωοι, ότι λατρεύουν τα ζώα και ότι κάνουν το καλύτερο για αυτά. Λυπούμαστε που ζούμε σε μια χώρα που δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας για να σταματήσει τη δράση παράνομης εκτροφής και αναπαραγωγής σε μια χώρα που από έλλειψη παιδίας και κρατικών δομών έχει καταδικάσει σε αργό θάνατο πάνω από 2 εκατομμύρια αδέσποτα. Κανείς όμως δεν ασχολείται γιατί μπροστά στο να γεννηθούν ακόμα 100 καθαρόαιμα κουτάβια το μήνα απλά για να ικανοποιήσουν κάποιοι τον εγωισμό και την ματαιοδοξία τους όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Για να μην αναφέρουμε καν τα χρήματα που βγαίνουν παράνομα από αυτά τα κουτάβια. 

Για να καταλάβετε κάποιοι τι σημαίνει στέκομαι υπέυθυνα απέναντι στο θέμα με τα αδέσποτα σήμερα:

1. Κουτάβια ράτσας ΜΟΝΟ από νόμιμους εκτροφείς 

2. Δεν αναπαράγουμε τα ζώα μας γιατι αντιλαμβάνομαστε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει και στέκομαστε υπέυθυνα απέναντι σε αυτό βοηθώντας στην πράξη με το να στειρώσουμε το θηλυκό μας κατοικίδιο 

3. Δεν στηρίζουμε sites και επιχειρήσεις τα οποία ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ πάνω στα ζώα και τη ματαιοδοξία κάποιων και επιβαρύνουν τόσο σοβαρά το πρόβλημα 

4. Δεν υπάρχουν νύφες και γαμπροί για τα ζώα μας. Η διαχείριση αστικής πανίδας είναι πλέον στην Ελλάδα ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα που ειναι εγκληματικό να το προσεγγίζουμε με τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό μας που δεν θέλει να παραδεχτεί ότι ο σκύλος μας θα ζήσει 15 χρόνια και όχι όσο εμείς. Μην αναπαράγετε για να "κρατήσετε" τους σκύλους σας περισσότερο στη ζωή νομίζοντας ότι τα κουτάβια τους είναι η συνέχεια τους! Δεν είναι ! 

5. Υιοθετούμε, στειρώνουμε, ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για να καταφέρουμε να ζήσουμε σε μια χώρα όπου δεν θα υπάρχουν τόσα αδέσποτα και τόση εγκληματική ανευθυνότητα με τα ζώα. Αν τα καταφέρουμε έστω και λίγο θα μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα που σήμερα είναι αδιανόητα όσα και αν ενοχλεί κάποιους αυτό. 

 

 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice