Loading...
 Start Page
Sweet hearts
Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή 05 Μάι 2019
Περιοχή: Αττική-Βόρεια Προάστεια
Ηλικία: < 6 μηνών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Όχι
Αριθμός microchip: 900173457474851
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944445080
https://filozoikimarathona.gr/yiothesies/skyloi/sweethearts
Sweet hearts… γλυκές καρδούλες προς υιοθεσία

…έτσι ονομάσαμε τα γλυκά αυτά μωράκια… η ιστορία τους συγκινητική…

Η αδέσποτη μανούλα τους ζούσε στον Τύμβο Μαραθώνα, ήταν φοβική και παρόλο που ήθελε να πλησιάσει ανθρώπους, δίσταζε και έφευγε… ακόμα και οι άνθρωποι που την τάιζαν δεν μπορούσαν να την πλησιάσουν. Δεν μπορέσαμε να την στειρώσουμε παρ’ όλες τις προσπάθειες εθελοντών του σωματείου μας λόγω της απροσπέλαστης περιοχής στην οποία διαβιούσε με άλλα τρία σκυλιά. Τα άλλα δυο θηλυκά στειρώθηκαν μετά από πολλή χρόνο και αγώνα με τρόπους που δεν καρποφόρησαν για εκείνη.

Οι γλυκές καρδούλες γνώρισαν την αγάπη της μανούλας τους για 45 μονάχα ημέρες. Η αδέσποτη σκυλίτσα τις είχε καλά κρυμμένες και κανείς δεν μπόρεσε να τις βρει, έως ότου για αδιευκρίνιστες αιτίες (με επικρατέστερη αυτήν της κακόβουλης ενέργειας ανθρώπων) βρέθηκε νεκρή στο χώρο που ζούσε. Τα μικρούλια την αναζήτησαν κάποια στιγμή και βρίσκοντάς την προσπαθούσαν να βρουν λίγο γάλα και να τραφούν από το άψυχό της σώμα.

Αυτήν την εικόνα είδε σοκαρισμένο το ηλικιωμένο ζευγάρι που ταΐζε με περίσσια αγάπη και φροντίδα τη μανούλα τους. Με πόνο και αγωνία ενημέρωσαν εθελόντρια του σωματείου μας για να βοηθήσει τα μικρούλια για μια καλύτερη ζωή. Τα βρήκαμε φοβισμένα να προσπαθούν να κρυφτούν, επειδή για πρώτη φορά συναντούσαν ανθρώπους. Τα ταΐσαμε και έμειναν δυο μέρες στο χώρο που γεννήθηκαν μέχρι που με πολλές και δύσκολες προσπάθειες εθελοντές του σωματείου μας κατόρθωσαν να πιάσουν τα 5 από τα 6 και να τα μεταφέρουν σε ασφαλή χώρο. Φιλοξενούνται όλα μαζί από εθελόντρια του σωματείου μας για να μπορέσουν να κοινωνικοποιηθούν και στη συνέχεια να υιοθετηθούν και να ξεφύγουν από τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.

Οι πέντε γλυκές αυτές καρδούλες έχουν συνηθίσει πλέον την ανθρώπινη παρουσία και την αποζητούν με πολλούς τρόπους. Είναι παιχνιδιάρικα, δραστήρια και υγιέστατα κουταβάκια, που σύμφωνα με τον κτηνίατρο γεννήθηκαν περίπου στις 14 Ιανουαρίου 2019.

Μετά από αγώνα καταφέραμε να πιάσουμε και το έκτο, το αγοράκι, που κρυβόταν στο χώρο που γεννήθηκε.

Οι πέντε γλυκές καρδούλες είναι κοριτσάκια και μαζί με τον αδερφό τους είναι όλα αποπαρασιτωμένα, θα εμβολιαστούν και θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας σε υπεύθυνες οικογένειες. Θα γίνουν 17-20 κιλά.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία μπορείτε να καλέσετε στο 6944445080 ή να συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.
 

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 210 3008100

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 16:00

Διεύθυνση: Πλατεία Μοναστηρακίου 

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2019 Dogs' Voice