Loading...
 Start Page
Η σκυλίτσα με την κομμένη ουρά....
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 30 Ιούλ 2019
Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι μας ενημέρωσαν για ένα σκυλάκι που έτρεχε ουρλιάζοντας.Είχε κομμένη ουρά, έτρεχαν αίματα, όμως δεν καθόταν σε ένα σημείο και δεν άφηνε να το πιάσουν, μόνο έτρεχε χωρίς αίσθηση χώρου και ουρλιάζοντας από τους πόνους. Όταν πήγαμε να το βρούμε δεν ακούσαμε τίποτα, δεν είδαμε τίποτα κι αρχίσαμε την αναζήτηση. Το σκυλάκι είχε κουρνιάσει δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και φαινόταν εντελώς αποπροσανατολισμένο.
Πέρα από την κομμένη ουρά, το χτύπησε και αυτοκίνητο, το οποίο συνέχισε την πορεία του. Πήραμε τη μικρή που πλέον δεν παρουσίαζε καμία αντίσταση και τη μεταφέραμε στο κτηνιατρείο της Ηρώς Πάπουλη για τις πρώτες βοήθειες. Είχε και σπασίματα κι έτσι το πήγαμε στο κτηνιατρείο της Ελένης Μπουρδάκου στην Πάτρα. Η ουρά του είναι κομμένη, άγνωστο με ποιον τρόπο, όμως πολύ άσχημα και από το χτύπημα με το αμάξι έχει και σπασμένη λεκάνη. Είναι κοριτσάκι, νεαρό, μόλις 3,5 κιλά και βρέθηκε με μια τριχιά δεμένη στο λαιμό και κομμένη.
Είναι από τις περιπτωσεις που όσο άσχημα κι αν είναι τα τραύματά του, σκέφτεσαι πως καλά που συνέβη αυτό κι έτσι το βρήκαμε και θα σωθεί από τη ζωή που ζούσε -γιατί με μια θηλιά τρίχινη στο λαιμό τη ζωή μπορεί να ζούσε;
Η μικρή μας θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου της (για την ουρά), της νοσηλείας και της αποκατάστασής της. Θα χρειαστεί κι ένα χώρο φιλοξενίας γιατί ήδη πρέπει να φύγει από το κτηνιατρείο, αν ο χώρος δε βρεθεί θα έχει επιπλέον κόστος φιλοξενίας. Τέλος θα χρειαστεί μια καλή οικογένεια για να ζήσει όπως πρέπει να ζει κάθε πλάσμα, με αγάπη και αξιοπρέπεια.
Όποιος θέλει να βοηθήσει με φιλοξενία ή υιοθεσία παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη σελίδα μας.
Όποιος θέλει να βοηθήσει στα έξοδα νοσηλείας της μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό μας :
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice