Loading...
 Start Page
Σκύλος ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες τους για φωτιά που είχε ξεσπάσει στο από κάτω διαμέρισμα
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυριακή 07 Απρ 2019

Σκύλος ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του για φωτιά που είχε μπει στο από κάτω διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη και έτσι κάλεσαν την Πυροσβεστική και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Σήμερα το μεσημέρι λάβαμε αυτό το μήνυμα:

"Καλησπέρα σας. Είμαι μια σκύλο-μάνα περήφανη για το σκύλο μου. Μένω με το σύντροφό μου στον 3ο οροφο σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Η Χλοή μου ζυγίζει 26,7 κιλά, είναι 3 ετών και την έχω μέσα στο διαμέρισμα. Σημερα έσωσε όλη τη πολυκατοικία. Σήμερα τα χαράματα, μας ξύπνησε γαυγιζοντας και σύντομα αντιληφθήκαμε το λόγο. Το διαμέρισμα του 2ου ορόφου είχε πάρει φωτιά και ήταν η πρώτη που το αντιλήφθηκε. Όλη η πολυκατοικία είχε γεμίσει καπνούς. Ήταν η μοναδική που το είχε αντιληφθεί (παρότι στη πολυκατοικία υπάρχουν αλλά δυο μικρόσωμα σκυλιά). Αμέσως καλέσαμε τη πυροσβεστική που ήρθε άμεσα και ανέλαβε δράση. Σας προωθώ ένα σχετικό άρθρο για το γεγονός http://www.thestival.gr/society/police/item/445844-thessaloniki-fotia-se-diamerisma-sti-xarilaou . Ο κυρίως λόγος που σας προωθώ την ιστορία είναι γιατί παρακολούθησα την καμπάνια που έγινε πριν από μερικές μέρες για τα σκυλιά σε διαμέρισμα. Ίσως η ιστορία βοηθήσει το έργο σας."

Μπράβο στη Χλόη!

Στο προφίλ της η ιδιοκτήτρια έγραψε σήμερα το πρωί:

"Όσοι πιστεύουν ότι τα σκυλιά δεν κάνουν για διαμέρισμα ιδιώς τα μεγαλόσωμα έχω να τους πω μόνο το εξής. Σήμερα, η Χλόη (σκυλάκι, 26 κιλών) ήταν η πρώτη που αντιληφθηκε ότι το διαμέρισμα του κάτω ορόφου είχε πάρει φωτιά. Μας ξύπνησε εγκαίρως και καλέσαμε τη Πυροσβεστική. Είμαι μια περήφανη "μαμά" γιατί τα πρώτα δυο χρόνια που είχαμε τη Χλόη νιώσαμε έχθρα και εντάσεις με τους γείτονες για τη παρουσία της στο διαμέρισμα. Αποτελούσε γι αυτούς ένα πρόβλημα."

Η ομάδα του Dogs' Voice

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice