Loading...
 Start Page
Προς υιοθεσία ο Λάκης που βγήκε νικητής!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 16 Ιούν 2015
8-9-15
Έγινε το θαύμα και τον αναστήσαμε, τώρα αυτό που χρειάζεται είναι τον άνθρωπό του, αυτόν που θα τον αγαπήσει και θα τον φροντίζει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Λάκης ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην θεραπεία του και αυτό που παίρνει ακόμη είναι τα zilapour, έγινε αγνώριστος αλλά η φιλοξενία του τελειώνει και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, τι θα απογίνει? Χρειάζεται ένα μόνιμο σπίτι πια και αγάπη..
27-7-15
Το αγόρι μας τελείωσε την θεραπεία με το milteforan και συνεχίζει με zilapour. Χρωστάμε βέβαια ακόμη τα χρήματα για το φάρμακο του, το υπόλοιπο είναι 40 ευρώ. Έχει γίνει ένα άλλο πλάσμα, σύντομα θα σας έχω και φωτογραφία. Ο Λάκης προσωρινά φιλοξενείται αλλά όχι για πολλή ακόμη, ποιος θα ήθελε να υιοθετήσει αυτό το πλάσμα που βγήκε νικητής ενάντια στον θάνατο? Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε ξανά στην τύχη του ούτε στον δρόμο..

22-6-15
Ο Λάκης, όπως τον ονομάσαμε, δείχνει σαφώς καλύτερα αλλά ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Μαζεύτηκαν κάποια χρήματα για τον ένα μήνα της φιλοξενίας του αλλά επείγει να μαζευτούν τα χρήματα για το milteforan, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει την θεραπεία τόσο πιο γρήγορα θα έχει καλά αποτελέσματα. Προωθήστε γιατί όλοι μαζί μπορούμε, έστω και 1 ευρώ ο καθένας μας... 
18-6-15
Ο μικρός άρχισε να τρώει, βέβαια δεν πίνει εύκολα νερό μόνος του ακόμη αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρει. Το πρόβλημα μας αυτή την στιγμή είναι η φιλοξενία του για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστά την θεραπεία του. Η κοπέλα που τον φροντίζει θα μπορεί για 10 μέρες ακόμη και μετά θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα, χρειαζόμαστε φιλοξενία έστω και με πληρωμή για αυτό το μήνα. Η κατάσταση έχει ως εξής: θα πάρει για 15 μέρες zylapour, μετά θα κάνουμε βιοχημικές εξετάσεις συκώτι και νεφρά και αν όλα είναι καλά θα ξεκινήσουμε για 28 ημέρες θεραπεία και με milteforan. Όπως καταλαβαίνεται πρέπει οπωσδήποτε να φιλοξενηθεί για να γίνει σωστά η θεραπεία του. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να τα καταφέρει ακόμη μια ψυχή που παλεύει για την ζωή του και τώρα έχει εμάς δίπλα του
16-6-15
Για πόσο ακόμη θα βλέπουμε την εξαθλίωση των ζώων και θα αδιαφορούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα? Αυτό το άτυχο αγοράκι βρέθηκε στην Βέροια σε αυτό το χάλι, φιλόζωη φίλη δέχτηκε χθες κλήση για ένα ετοιμοθάνατο σκυλί στην μέση του δρόμου που δεν είχε καν το κουράγιο να περπατήσει. Μεταφέρθηκε κατευθείαν στον κτηνίατρο και αποφασίσαμε να το παλέψουμε. Είναι ένας γκριφονάκος 6 κιλά, του έκανε μια ένεση ο γιατρός και κάπως συνήλθε, άρχισε να τρώει και ξεκινήσαμε κατευθείαν Zilapour, δυστυχώς πάσχει από Λεισμάνια και χρειάζεται άμεσα milteforan μήπως και προλάβουμε το κακό. Προς το παρόν φιλοξενείται σε έναν όχι και τόσο ασφαλή χώρο αλλά δεν έχουμε και κάπου καλύτερα να τον πάμε. Ζητάμε την βοήθεια όλων να μπορέσουμε να πάρουμε το μικρό μπουκάλι milteforan  το οποίο κοστίζει 85 ευρώ ή αν κάποιος του έχει περισσέψει και μπορεί να μας το  χαρίσει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει γιατί είναι σε πολύ δύσκολη φάση. 
Επικοινωνία 6981043870 Γιάννα

"ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ - LAND OF STRAYS" (L.O.ST.)
(ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. 32/2014)
e-mail: [email protected]
ALPHA BANK,ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ- LAND OF STRAYS 
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ. 830-002101-306587
ΙΒΑΝ. GR11 0140 8300 8300 0210 1306 587, BIC:CRBAGRAA

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2021 Dogs' Voice