Loading...
 Start Page

Φιλοζωικές

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών
Σέρρες
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ . ΦΟΣ Αριθμός Πρωτοδικείου: 57/87 Ο Φ.Ο.Σ επαναδραστηριοποιήθηκε το 2003 από κάποιους ευαισθητοπoιημένους Σερραίους πολίτες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων απέναντι στα ζώα.Έκτοτε στειρώθηκαν χιλιάδες ζώα,περιθάλφθηκαν εκατοντάδες,χειρουργήθηκαν δεκάδες.Προωθήθηκαν πολλά για υιοθεσία,έγιναν εκστρατείες,εκδηλώσεις,ημερίδες,καμπάνιες στα ΜΜΕ και πολλά άλλα.
Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση
Κρήτη-Χανιά
Είμαστε ομάδα εθελοντών, αγαπάμε τους συνανθρώπους, αγαπάμε τα ζώα και το περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε διαφορά. Ακόμα και η ελάχιστη συμβολή είναι ένα βήμα προς μια αρμονική συμβίωση όλων όσων ζουν και μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη μαζί μας. We are a team of volunteers; we love fellow humans, we love animals and our environment. We think that all together we can make a difference. Even the minimal contribution is a step towards a harmonious symbiosis of all...
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Λακωνία
Μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των ζωων,την ΕΥΖΩΙΑ τους ,την περίθαλψη τους και την προώθηση υιοθεσιων αδέσποτων ζώων.
Stray Paws Santorini S.P.S.
Κυκλάδες
Ομάδα εθελοντών με σκοπό να συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών ευζωίας των αδέσποτων ζώων της Σαντορίνης.
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 'ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ'
Ηλεία
Είμαστε μια ομάδα φιλόζωων που έχει στόχο την φροντίδα, τον εμβολιασμό,την στείρωση,την φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων του Δημου.
Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου "Νώε"
Καβάλα
Ο φιλοζωικός σύλλογος Δήμου Παγγαίου Νώε ιδρύθηκε το 2017 από μία μερίδα ανθρώπων που έιχαν τεράστια αγάπη για τα αδέσποτα καί για τά άγρια ζώα. Αυτή την εποχή μπορεί καί φροντίζει γύρω στα 50 αδέσποτα αναλαμβάνει δράσεις , ομιλίες σέ σχολεία καί φιλοξενεί ανάλογα με τίς δυνατότητες του χτυπημένα άγρια ζώα με σκοπό την επανένταξη τους ξανά στο φυσικό τους περιβάλλον.
Φιλοζωικός Σύλλογος Παγγαίου Η ΕΛΠΙΔΑ
Καβάλα
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Παγγαίου ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια και κατέχει όλα τα προβλεπόμενα από νομο έγραφα . Ο Σύλλογος μας καλύπτει μια από τις πιο μεγαλύτερες δημοτικές περιφέρειες τον Δήμο Παγγαίου Οι εθελοντές μας κάθε μέρα ταΐζουν περίπου 120 αδέσποτα Στο Facebook είμαστε ως Φιλοζωικός Σύλλογος Παγγαίου ( Τουζλα) Friends of Strays Kavala Greece
SAVE Stray animals and volunteers Εθελοντές Λυκόβρυσης Πεύκης
Αττική-Βόρεια Προάστεια
Εθελοντές ενεργοί του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται για τα αδεσποτα της περιοχής τους αναζητώντας υιοθεσίες, σιτιζοντας τα και βοηθώντας στην περίθαλψή τους.
Navarino Pet Community
Μεσσηνία
To Navarino Pet Community είναι φιλοζωικό σωματείο που υποστηρίζεται από την ομάδα του Costa Navarino στην Πύλο Μεσσηνίας. Ιδρύθηκε για να υποστηρίξει κυρίως αδέσποτα κουτάβια της περιοχής της Πύλου και μέχρι σήμερα έχει φροντίσει δεκάδες αδέσποτα ζώα ώστε να αποκατασταθεί η υγεία τους και να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "Η ΕΛΠΙΔΑ"
Μεσολόγγι
ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα
Μεσσηνία
To πρόγραμμα Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα υλοποιείται από την Costa Navarino, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs' Voice και στόχο έχει για τα έτη 2019-2022 να εφαρμόσει προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζωών, εκπαίδευσης για μαθητές, σεμινάρια για δημοτικούς υπαλλήλους και δράσης ευρείας κλίμακας για φιλόζωους πολίτες προκειμένου να κάνει τη Μεσσηνία έναν πρότυπο τόπο για την προστασία των ζώων.
Εθελοντές Φιλόζωοι Πτολεμαΐδας
Πτολεμαϊδα
Ποια είναι η ομάδα μας και ποιος είναι ο σκοπός της Το 2015 πολλά αδέσποτα ζώα δηλητηριάστηκαν και πέθαναν στην πόλη μας. αποφασίσαμε τότε να κάνουμε κάτι για να μην υπάρξουν άλλα θύματα, να κάνουμε κάτι ώστε όλα τα αδέσποτα να μπορούν να βρουν ένα σπίτι.Ήμασταν τότε δύο παιδιά 14 χρόνων, χωρίς καμία προηγούμενη δράση και εμπειρία φιλοζωικού εθελοντισμού στο περιβάλλον μας όμως η αγάπη για τα ζώα ήταν το πιο σημαντικό. Οι περισσότεροι πίστεψαν τότε πως δεν θα καταφέρουμε κάτι...
Φιλοζωικό Σωματείο Καλλιθέας "Προστασία Δύστυχων Αδέσποτων Ζώων"
Αττική-Νότια Προάστεια
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο "ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Προστασία Δύστυχων Αδέσποτων Ζώων" ιδρύθηκε με την υπ. αριθ. 867/2005 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με έδρα το Δήμο Καλλιθέας. Ξεκίνησε τη δράση του το 2005 πάρα τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω του ότι αποτελείται καθαρά μόνο από εθελοντές, και με έσοδά την ετήσια συνδρομή και τα 2 μπαζααρ Χριστούγεννα και Πάσχα που κάναμε έχουμε κατορθώσει ένα αξιοσημείωτο έργο. Έτσι έχουμε καταφέρει με μόνο όπλο την θέληση αλλά και την αγάπη μας...
Animal Action Hellas - Δράση για τα Ζώα στην Ελλάδα
Αττική-Πειραιάς
Με διάρκεια σχεδόν έξι δεκαετιών συνεχούς δραστηριότητας, η GAWF/Animal Action Hellas μετράει μεταξύ των επιτευγμάτων της τα παρακάτω: Την παροχή μακροχρόνιας υποστήριξης σε επιλεγμένα, καλά οργανωμένα καταφύγια για αδέσποτα ζώα σε εθνικό επίπεδο Το Πρόγραμμα Ιπποειδών που φροντίζει τα ιπποειδή εργασίας σε εθνικό επίπεδο και βελτιώνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ιδιοκτητών τους Την εξάπλωση του προγράμματος στείρωσης σε νησιά και άλλες απομακρυσμένες τοποθεσίες Το πρόγραμμα για...
Αδέσποτα Όνειρα Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών
Θεσσαλονίκη
Βρισκόμαστε στο Φίλυρο Θεσσαλονίκη και φροντίζουμε περίπου 40 σκυλάκια. 🔺Ο πρώτος μας στόχος είναι να βρούμε ένα ζεστό σπίτι για κάθε ένα από αυτά.😍 🔺 Ο δεύτερος στόχος είναι να καλύψουμε τις ανάγκες τους για όσο καιρό βρίσκονται κοντά μας. Συνεισφέρετε και εσείς στις ανάγκες μας υιοθετώντας κάποιον από τους 50 σκύλους μας.
Συνύπαρξις Σωματείο Αγίων Αναργύρων Καματερού
Αττική-Δυτικά Προάστεια
Αναγνωρισμένο σωματείο για την φύση & τα ζώα με έδρα το δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου / Syros Stray Animal Shelter
Κυκλάδες
Φιλοζωική Ομάδα Σύρου Αρ. Πρ. 170ΕΜ/2002 Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα του νησιού για να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Το καταφύγιο μας φιλοξενεί εδώ και 13 χρόνια σκυλάκια που βρίσκουμε παρατημένα, πεινασμένα και τραυματισμένα, και αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε 26 σκυλάκια. Σκοπός της σελίδας είναι αφενός η προώθηση των αδέσποτων ζώων της Σύρου και αφετέρου η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του νησιού αλλά και όσων παρακολουθούν την σελίδα μας. Προωθήστε την σελίδα στους φίλους σας αλλά και σε όσους...
Save the tails - Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης
Αττική-Δυτικά Προάστεια
Σωματείο με έδρα την Πετρούπολη Αττικής και αντικείμενο την προστασία αδέσποτων ζώων.
Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων - Animal Welfare Association of Megara
Αττική-Δυτικά Προάστεια
Η Ζ.Ε.Μ είναι φιλοζωικό σωματείο (αρ. απόφασης αναγνώρισης 07/2019 Ειρηνοδικείο Μεγάρων) και εδρεύει στα Μέγαρα Αττικής. Η αποστολή μας είναι να παλέψουμε για τα δικαιώματα των ζώων. Η Ζ.Ε.Μ αποτελείται από μάχιμους εθελοντές που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με εγκαταλείψεις. Η δράση μας δεν θα αφορά μόνο αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα. Θα παλεύουμε για τα δικαιώματα όλων των πλασμάτων που η φωνή τους δεν ακούγεται .
Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια
Θεσσαλονίκη
Φιλοζωικό σωματείο ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ίδρυση : 10 Οκτωβρίου 2011
Βρέθηκαν 114 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 6
Σελίδα [1] [2] [3] [4] [5] [6] >

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2020 Dogs' Voice