Loading...
 Start Page
Χιονάτη
Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή 12 Απρ 2024
Περιοχή: Αττική-Βόρεια Προάστεια
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Όχι
Email επικοινωνίας: 0
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949875373
Η Χιονατη είναι πλέον γριούλα και όλη της τη ζωή την έζησε σε μια πανσιόν. Για το καλό της. Γεννήθηκε αδέσποτη. Δεν ενοχλούσε κανέναν μέχρι που άλλα σκυλιά της επιτέθηκαν εκεί που την φρόντιζαν κι έπρεπε να μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο. Δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να την υιοθετήσει κι έμεινε εκεί για περισσότερα από δέκα χρόνια.
Αποφασίσαμε να αναλάβουμε την φιλοξενία της και να προσπαθήσουμε να της βρούμε ένα σπίτι. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια χάρη στις δικές σας κοινοποιήσεις, καταφέραμε να βρούμε φιλοξενίες ή υιοθεσίες σχεδόν για όλα τα ηλικιωμένα ή/και άρρωστα που φιλοξενούμε. Για ακόμα μια φορά, η Φλώρα και η υπέροχη ομάδα της Aristodogs ανέλαβαν να την περιποιηθούν! Σας ευχαριστούμε!
Η Χιονάτη έχει βλεφαρίτιδα για την οποία λαμβάνει αγωγή και ήπια δυσκολία στο περπάτημα. Πάσχει από καλαζαρ και πρέπει να λαμβάνει zylapour. Τα ιατρικά της έξοδα θα είναι καλυμμένα.
Κοιμάται όλη μέρα σχεδόν, Δεν λερώνει στον χώρο της και λατρεύει τις βόλτες και τα χάδια. Είναι χαρακτηριστικό το ότι όποτε βλέπει κάποιον εθελοντή έρχεται απευθείας για χάδια και σε ελάχιστα λεπτά έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του!
Ελπίζουμε για ακόμα μία φορά στις κοινοποιήσεις σας!
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

Copyright © 2015 - 2024 Dogs' Voice