Loading...
 Start Page
Χριστούγεννα στο καταφύγιο!
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 29 Δεκ 2023
Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά για την ομάδα του Dogs' Voice. Δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε αυτή την ηλιόλουστη μέρα με τα υπέροχα σκυλούδια που φιλοξενούνται στο προσωρινό καταφύγιο, στον Ιππικό  Όμιλο Μαρκόπουλου, που ευγενικά έχει παραχωρηθεί στον οργανισμό από τον ΟΠΑΠ και τις Ιπποδρομίες ΑΕ.

Σμίξαμε και πάλι εκεί, μικροί και μεγάλοι, εθελοντές και άνθρωποι που ψάχνουν να υιοθετήσουν και τόσοι άλλοι που θέλησαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους αυτά τα μοναδικά πλάσματα. Τα σκυλάκια μας καλοσώρισαν όχι έναν αλλά πολλούς Άγιοβασίληδες που έτρεξαν μαζί τους, έπαιξαν, τους έλουσαν με χάδια και τους χάρισαν πολλά πολλά δωράκια!

Φυσικά στολίσαμε και εμείς το δικό μας δεντράκι, γεμάτο με περιλαίμια και οδηγούς, με την ευχή ένα ένα από αυτά να συνοδεύσει ένα σκυλάκι στο νέο του σπίτι. Ζώα που σώθηκαν από φωτιές και πλημμύρες, ζώα που ψάχνουν για ένα ακόμη θαύμα, να ζήσουν τη νέα χρονιά στο δικό τους, παντοτινό σπίτι.

Οι σκύλοι που παραμένουν στο καταφύγιο είναι πάνω από 70 ενώ πάνω από 60 έχουν την τύχη να φιλοξενούνται σε ένα ζεστό σπίτι. Είναι πολλά, ναι, όμως πριν λίγους μήνες ήταν εκατοντάδες. Γι' αυτό κι εμείς τα Χριστούγεννα τα φετινά είχαμε εκατοντάδες λόγους να γιορτάσουμε και να ελπίσουμε πως η νέα χρονιά θα φέρει το happy end που τους αξίζει. Ως τότε, εσείς και εμείς, πάντα μαζί, θα συνεχίσουμε να βάζουμε λίγο φως στις μέρες τους. Σας ευχαριστούμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!



 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice