Loading...
 Start Page
Η Ολυμπία και ο Πάρης φτιάχνουν αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους δωρεάν!
Κλίκ για μεγέθυνση
Η Ολυμπία και ο Πάρης φτιάχνουν αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους δωρεάν!Η Ολυμπία και ο Πάρης φτιάχνουν αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους δωρεάν!Η Ολυμπία και ο Πάρης φτιάχνουν αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους δωρεάν!
Δευτέρα 02 Νοέ 2015

Η Ολυμπία και ο Πάρης φτιάχουν δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια για παράλυτους σκύλους. Ξεκίνησαν να το κάνουν γιατί ήθελαν να προσφέρουν με αφορμή ένα περιστατικό που τους ευαισθητοποιήσε αρκετά. Το Dogs' Voice εξασφάλισε μια συνέντευξη για τους αναγνώστες και φίλους της σελίδας του. 

1. Πως πήρατε την απόφαση να φτιάξετε αναπηρικά καροτσάκια για αναπήρους σκυλους; 

Αφορμή υπήρξε ένα περιστατικό που είχαμε πριν 2 χρόνια με μια παράλυτη σκυλίτσα αδεσποτη που μας ειδοποιήσαν μέσω του Φιλοζωικός Σύλλογος ΕΦΑΛ (Αλεξάνδρεια Ημαθίας). Δυστυχώς τότε πήραμε την απόφαση να προβουμε σε ευθανασία καθώς είχε γίνει ένα αποτυχημένο χειρουργείο για να αφαιρέσουμε την σφαίρα που είχε σφηνωθεί στον νωτιαίο μυελό και προκάλεσε την παράλυση. Η επέμβαση έγινε αλλά υπήρξαν επιπλοκές και δεν υπήρχε άλλη λύση. Επίσης παρακολουθώντας καθημερινα στο διαδίκτυο περιστατικα κακοποιησεων με θύματα τις ανυπερασπιστες ψυχές είχαμε βάρος στη συνείδηση μας και ετσι αποφασίσαμε εκτός από την ενεργή μας δράση στο φιλοζωικο συλλογο της πολης μας,να βοηθήσουμε και όσα ανάπηρα ζωάκια έχουν ανάγκη και μπορούν να ζουν με την υποστήριξη από αναπηρικό αμαξίδιο.

2. Ποιοι ειναι οι στόχοι και το όραμα σας για φέτος;

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παραλυτα ζωάκια μπορούμε. Μέχρι σήμερα, έχουμε χαρίσει ήδη δέκα και για τα υπόλοιπα ο κάθε ενδιαφερόμενος επιβαρύνεται μόνο το κόστος των υλικών και τα μεταφορικά.

3. Ποσο παρεξηγημένοι πιστεύετε οτι ειναι οι σκύλοι με αναπηρίες;

Ένας σκύλος με αναπηρία χρειάζεται απλώς λίγη περισσότερη φροντίδα από ένα αρτιμελή σκυλο κυρίως στο θέμα της καθαριότητας. Με αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να κάνει την βόλτα του όπως ο κανονικός σκυλος. Κατά τα άλλα δεν υστερεί σε τίποτα και όπως όλοι οι σκύλοι χαρίζει καθημερινά αγάπη απλόχερα σε αυτούς που τον φροντίζουν.

4. Πως μπορει κάποιος να σας βρει και να βοηθηθεί απο τη δράση σας;

Οποίοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας βρουν μέσω της σελίδας μας στο facebook Animal's Wheelchair, στο κοινό προφίλ μας Ολυμπία Σταφυλιδου Πάρης Γκουντρουμπης και στο τηλέφωνο 6985664687 και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους πιστούς μας φίλους!

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice