Loading...
 Start Page
Επιχείρηση σε εργοστάσιο στον Δήμο Φυλής
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 29 Δεκ 2023

Στις 29 Μαϊου 2023 λάβαμε έκκληση για βοήθεια από υπάλληλο εργοστασίου ανακύκλωσης απορριμμάτων στον Δήμο Φυλής, ο οποίος μας ενημέρωσε για σοβαρό τραυματισμό κουταβιού από κλαρκ. Στις 5 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον χώρο με ομάδα εκπαιδευτών, κτηνιάτρων και έμπειρων εθελοντών μας, όπου διαπιστώθηκαν οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων που διέμεναν στον χώρο και πέριξ αυτού. 

 

Καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε 40 ζώα, μεταξύ αυτών θηλάζουσες σκυλίτσες και πολλά κουτάβια. Προχωρήσαμε σε σήμανση, αιματολογικό έλεγχο, εμβολιασμό και στειρώσεις για όλα τα ζώα που αναλάβαμε. Αρκετά χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση και παρατεταμένη νοσηλεία. 

 

Ο συντονισμός της επιχείρησης έγινε με την συνεργασία των υπευθύνων του εργοστασίου και του Δήμου Φυλής. Όσοι σκύλοι είχαν ήδη ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους εκεί, επέστρεψαν στο σημείο αφού έλαβαν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και έχοντας σημανθεί και στειρωθεί. Τέλος, δόθηκε στους ανθρώπους του εργοστασίου τροφή προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τους για έναν χρόνο. Για τους 40 σκύλους που απομακρύνθηκαν οριστικά από τον χώρο βρέθηκαν υπεύθυνες υιοθεσίες, με εξαίρεση την γλυκιά Νάλα που ξεπέρασε τον καρκίνο και πλέον είναι πανέτοιμη για το παντοτινό της σπίτι!

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice