Loading...
 Start Page
Catherine
Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή 22 Δεκ 2019
Περιοχή: Πέλλα
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Ναι
Αριθμός microchip: 900096000045443
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986746436
Catherine, μια τρυφερή ύπαρξη!!!
SOS SOS SOS!!! Η ζωή στο καταφύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους τετράποδους φίλους μας... Η αγαπημένη μας Catherine δεν αντέχει εκεί μέσα.. Βοηθήστε την να βρει τον άνθρωπό της!

10/3: Επείγουν υιοθεσίες για τα μωράκια που βρέθηκαν πεταμένα μόλις 7 ημερών στο ποτάμι.. Από τα δέκα, μόνο τα έξι επιβίωσαν και από αυτά μόνο η Eliza μας υιοθετήθηκε! Βοηθήστε με κοινοποιήσεις, σε λίγες μέρες θα πάνε στο καταφύγιο... Είναι κρίμα να φυλακιστούν, μεγάλωσαν με τόσο κόπο... Βοηθήστε μας να βρούμε υιοθεσίες!

21/11: Κάποια απ΄τα μωράκια άνοιξαν τα μάτια τους σήμερα!!! Οπότε, πιθανολογούμε πως είναι περίπου 10 με 12 ημερών! Πρέπει άμεσα όμως να βρεθούν εθελοντές, αν θέλουμε να τα σώσουμε όλα.. Έχουν αρχίσει να ''θηλάζουν'' το ένα απ΄τα γεννητικά όργανα του άλλου... Επείγει φιλοξενία για τα 4 τουλάχιστον, που τρώνε περισσότερο και φαίνονται πιο υγιή από τα άλλα... Πριν χάσουμε κάποιο, ας ανοίξουμε τα σπίτια μας... Δεν μπορεί να υπάρξει σωστή φροντίδα από 2 χέρια, για 10 στόματα ταυτόχρονα..

19/11: Βρέθηκαν πεταμένα στο ποτάμι, μέσα σε σακί, νεογέννητα σχεδόν κουταβίνια, όχι ένα, ούτε δύο, δέκα στο σύνολο... Παρέα νεαρών, ταξιδεύοντας από την Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής προς τα λουτρά της Αριδαίας, λίγο μετά το Ριζάρι έπαθαν λάστιχο και καθώς επιδιόρθωναν τη ζημιά, άκουσαν φωνούλες μέσα απ΄το ποτάμι... Ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ, έβγαλαν τα μωράκια απ΄το σακί, τα στέγνωσαν με μια πετσέτα και αμέσως μας πήραν τηλέφωνο για βοήθεια. Χρειαζόμαστε άμεσα γάλα για τα μωράκια, μπιμπερό και ανθρώπους με χρόνο να τα φροντίσουν, ή έστω να δημιουργηθούν βάρδιες. Φιλοξενούνται προς το παρόν σε σπίτι, μα είναι δύσκολο να μείνουν για πολύ εκεί, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων της κοπέλας.

Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
 

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2020 Dogs' Voice