Loading...
 Start Page
Bruno
Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα 23 Δεκ 2019
Περιοχή: Πέλλα
Ηλικία: 5+ ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Αρσενικό
Βιβλιάριο υγείας: Ναι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένο: Όχι
Αριθμός microchip: 900096000043012
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλος για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Καταλληλος για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986746436
Ο μοναδικός Bruno, το αγόρι μας με τα κομμένα αυτάκια, είναι τόσο χαρούμενος μαζί με τα άλλα σκυλάκια. Έχει πλέον παρέα και είναι από τα πιο υπάκουα σκυλιά του καταφυγίου! Μόλις ακούσει το όνομά του, τρέχει στο κλουβάκι του και περιμένει υπομονετικά να φτάσει η επόμενη μέρα για να βγει ξανά στο προαύλιο. Πραγματικά του αξίζει να βρει έναν σωστό κηδεμόνα, που θα λατρέψει τον υπέροχο χαρακτήρα του!!!

Διαβάστε την πονεμένη ιστορία του.
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη ζωή του υπέροχου Bruno...
Βρέθηκε τον Ιούλιο του 2014, μόλις 2,5 μηνών κουταβάκι, με τα αυτιά του κομμένα από ανθρώπου χέρι με ψαλίδι και χτυπημένο στο πόδι από αυτοκίνητο σε ένα χωριό της Έδεσσας, τον Άγρα.
Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο από τις κοπέλες που άκουσαν το κλάμα του, χειρουργήθηκε και τον φιλοξένησαν για λίγο καιρό, καθώς τελείωναν οι διακοπές τους και έπρεπε να φύγουν.
Μεταφέρθηκε σε ένα κτήμα, όπου εθελοντές τον φρόντιζαν μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος κηδεμόνας.
Τον Νοέμβριο του 2014, όλα έδειχναν πως ο Bruno, θα ζούσε κοντά σε μια οικογένεια που θα τον αγαπούσε. Υιοθετήθηκε και έναν χρόνο μετά, το αγόρι πιστεύαμε πως ήταν χαρούμενο.... ώσπου η εγκατάλειψη ήρθε με την χειρότερη μορφή....
Έτσι ξαφνικά ο άνθρωπος που το είχε υιοθετήσει, αποφάσισε πως δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και τον έδωσε σε έναν κυνηγό, χωρίς φυσικά να ενημερώσει κανέναν!!
Και ενώ φαινόταν πως η τύχη του τον έχει εγκαταλείψει, ο φύλακας άγγελός του, η ίδια κοπέλα που τον είχε βοηθήσει όταν ήταν μικρός, διαπίστωσε πως κάτι δεν πάει καλά.....
Το μέρος που ζούσε άθλιο, δεμένος με ένα μέτρο αλυσίδα, το σπίτι του μια λαμαρίνα, το μπολ του νερού άδειο και δίπλα του για φαγητό, ένα πεθαμένο γουρουνάκι...
Το ζώο υπέφερε από την ασιτία και η ζωή του είχε μετατραπεί σε κόλαση.
Ενημερώθηκε εθελόντρια και τον πήρε πίσω αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη!!!
Ο Bruno μπήκε στο καταφύγιο απογοητευμένος. Τα πανέμορφα μάτια του ήταν γεμάτα θλίψη και το χαμόγελό του είχε χαθεί........
Όμως εμείς του υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να έχει τη ζωή που του αξίζει.
Κάπου, σε μια άκρη θα υπάρχει λίγος χώρος γα να κουρνιάσει και να ησυχάσει η ψυχή του. Κάποιος σίγουρα θα θέλει να του δώσει όση αγάπη στερήθηκε.
Δεν πρέπει να μείνει φυλακισμένος σε ένα κλουβί.
Απλά, δεν πρέπει..
Τα σκυλιά του καταφυγίου, τα αδέσποτα που ζουν ελεύθερα στα όρια του Δήμου (ή και αυτά που έχουν επανατοποθετηθεί στο φυσικό τους περιβάλλον), δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρό μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
 

Accelerated by:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 10:00 - 17:00

Διεύθυνση: Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα, ΤΚ 10562

Email: [email protected]

Newsletter

Κάνε τώρα εγγραφή και μάθε πρώτος τα νέα και τις δράσεις της μεγάλης φιλοζωικής μας κοινότητας! Με την εγγραφή σου αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© Copyright 2015 - 2020 Dogs' Voice