Loading...
 Start Page
Stray Story 29: Ο Αλέξανδρος και η Ρόξι!
Κλίκ για μεγέθυνση
Stray Story 29: Ο Αλέξανδρος και η Ρόξι!Stray Story 29: Ο Αλέξανδρος και η Ρόξι!Stray Story 29: Ο Αλέξανδρος και η Ρόξι!
Πέμπτη 09 Φεβ 2017

Ο άντρας μου, ο Αλέξανδρος, δεν είναι και ο πιο «φυσιολογικός» άνθρωπος. Αρέσκεται να δοκιμάζει τον εαυτό του –και τους γύρω του καμιά φορά- να βρίσκει και να ξεπερνάει τα όριά του. Tattoo artist στο επάγγελμα, του αρέσει να ασχολείται με ποικίλα χόμπι, όπως τα πολλά και ιδιαίτερα ποδήλατά του ή το μοτοκρός. Μέσα σε όλα, εκτός από τις δουλειές μας, έχουμε και δύο παιδάκια, και ένα σκύλο. Έναν είπα;

Δύο. Πρόσφατα στην οικογένειά μας προστέθηκε και η Ρόξι. Γυρνώντας από τις διακοπές μας, στην Αταλάντη, είδαμε τον Αλέξανδρο να σταματάει το αυτοκίνητο απότομα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Πριν καταλάβουμε οι υπόλοιποι για ποιο λόγο σταματήσαμε, είχε ανοίξει την πόρτα και είχε κατέβει από το αυτοκίνητο. Ένα μικρό (τότε) και μαλλιαρό σκυλάκι έτρεχε προς το μέρος του με το που τον είδε, πήδηξε και ανέβηκε στην αγκαλιά του, κουνώντας την ουρά του σαν παλαβό.

Αυτό ήταν. Ο Αλέξανδρος, είναι "σκληρός" άντρας, και έχει περάσει πολλά στη ζωή του, αλλά με τα σκυλιά «λιώνει». Έκανε χώρο στο αυτοκίνητο για το ταξίδι, και όταν φτάσαμε, έκανε χώρο στο σπίτι, και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη ζωή του. Η «μικρή» Ρόξι, που κάθε άλλο παρά μικρή είναι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, με το ένα μάτι καφέ και το άλλο γκριζογάλαζο, έγινε κεντρικό σημείο της καθημερινότητάς μας. Είναι ένα γλυκύτατο σκυλί, που γλίτωσε τις δυσκολίες της ζωής του «δρόμου», επειδή στάθηκε τυχερό και γνώρισε –στον παράδρομο της Ε.Ο. να θυμήσω- τον άντρα της ζωής της.

Τους κοιτάω σήμερα, αγκαλιά και τους δυο στον καναπέ, αναλογίζομαι που θα ήταν σήμερα η Ρόξι αν ο άντρας μου δεν ήταν αυτός που είναι, πόσο τυχερά είναι τα παιδιά μου που έμαθαν τη σημασία και το μήνυμα της υιοθεσιας ενός αδέσποτου σκύλου, από αυτόν που θαυμάζουν περισσότερο: τον πατέρα τους...

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice